Güvenilirliğini bilemem. Ancak bu şekilde bir sürü senaryo var.
Ne kadar vermiş?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüvenilirliğini bilemem. Ancak bu şekilde bir sürü senaryo var.
Ne kadar vermiş?
Kontrol gömüyor Hatay'ı. okan331 sana anlatmaya çalıştığım senaryoyu şu an kontrol çıktısı veriyor.
Ne kadar guvenilir modeldir kontrol?
Hafta sonuna doğru sistemi net konuşabiliriz ancak. Şu an hala o olursa bu olur. Bu olursa iyi olur aşamasındayız.
Dün rekor konusuyorduk hala rekor ihtimali var mi?
Evet. Adana ve Mersin sıkıntılı çünkü. Ancak Hatay en kötü havada kar görecek.
Umarim örtülü kar görürüz Hatay olarak ya. Kapının önünde dik yokuş var orda bir kayalım artık.
Bizim sistemimiz için henüz orta vade diyebiliriz. 1 haftada çok sular akacak daha. Yağış var. Kar yağışı da var. Hatay için konuşuyorum. Ancak kar yağışı anında yağış kuvvetli değil. Soğuğumuzun biraz daha oyalanması durumunda efsaneye oynarız biz de. Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Beklentinizi kesin tutmayın. Ancak Hatay kar görecek. Size bunu söyleyebilirim.
Beklentinizi kesin tutmayin ancak Hatay kar görecek yazmışsınız beklentisini kesin tutmamasi gerekenler akdenizdeki diğer şehirler mi?
Model paylaşım konusunda yeni kar haritası var 21 Şubat’ a kadar Mersin Adana ve Hataya 10 cm kar vermiş
Hataya 3.6cm yazmış.
Bir DEK beklemeyelim öncelikle. Ancak bu güncellemeyi ana fikir olarak çok beğendim. Yağış durumunu çok düzeltmiş. Soğuk biraz oyalansa gömülürüz.
Aksama düzeltir belki
Kim diyor ??
Kar haritasinda 1.0 yaziyor 15cmdi dün
Gfs de bozmuş diyorlar.
Ben de öyle hatırlıyorum. Bizim köyde 45 cm ölçtük. Ama MGM 1972 yılında 20 cm ölçülmüş diyor. ??. Ne diyelim. Keyfimiz yerinde. Uyuyalım şimdi. Hayırlı geceler. Sistemimiz hayırlı uğurlu olsun.
Umarım değişmez ya korkuyorum bir yandan.
Hatay merkez rekoru 20 cm. Elbette kesin konuşmuyorum. Eminim hepimizin ilk beklentisi kar görebilmek. Ancak ben kar durumunun sadece 13 cm ile sınırlı kalacağını düşünmüyorum Hatay için. Artık işimiz ufak detaylara kaldı.
Oturup keyifle model takip edip sistemimizi beklemeye geçebiliriz.
2012de 20den fazla olmamış mıydı?
Merkezler örtülü kar alır. Hatay rekor kırar.....
O zaman 30cm gecer diyorsun hatay merkez rekoru 30cmdi galiba
Elbette yağışımız birkaç saat fazla sürse. Neler olur neler....
Ne olur mesela ?
HATAY rekora oynar ?
Merkez icin mi bu
HATAY rekora oynar ?
Ne diyorsunnnnn ?