iyi geceler. Giresun 25 haziran yağmur olasılığı hakkında bilgi verebilirmisiniz? Açık alanda nasipse düğünümüz var.
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
iyi aksamlar. Giresun 25 haziran yağış öngörüsü varmidir? Açık alanda düğünümüz var. Teşekkür ederim şimdiden
-
20'sinden itibaren yağışlı havalar kesiliyor. Parçalı ve güneşli hava hakim olacak gibi duruyor. Dediğiniz tarih için şu an yağış yok Giresun için, fakat uzun bir periyot olduğu için tahminler değişebilir. 2-3 güne daha sağlıklı sonuçlar verebiliriz
Teşekkür ederim
-
25 haziran giresun için yağış tahmini yapabilecek var mi? Diagram yağış açısından ne zaman netleşir?
-
Allah razi olsun hepinizden
-
Hatay Reyhanlı da olan kardeşimiz arkadaşımız varmidir?
Süheyla ince
Esra asuman ince yılmaz
Batuhan Taha yılmaz
Alttan ikisi Reyhanlı adliyesinde hakim. Dünden bu yana ulaşamıyoruz. Yardım edin lütfen
-
En soğuk 2. senaryo vermiş gfs.
ayrica diagrami hic begenmedim bozulma var. Umarim duzelirThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Estimator hayırlı olsun. Bol bol kar haberlerini aliriz ins
-
14437
puanım mevcut. Acemi üyelikten usta üyeliğe geçiyorum galiba. Son 563 puan. Sadece benim katılabileceğim anket düzenleyelim 

-
Günaydın sevgili
ailesi. Sana da günaydın kolpa gfs 
-
Geçmiş olsun Sinan hocam. Dikkat edin arkadaşlar domuz gribi dolanıyor bu ara. Covid de atlattım ama bu başka bisey. Allah korusun....
-
O kadar nasıl olmuş sıcaklık? Çok ilginç. Poyraz fırtınası galiba.
-
ecmwf bu akşam sistemi net görür diye düşünüyorum. Paralelde verdi
-
yorozburnu akcaabata bağlı. Kabul etmiyorum

-
Siklonik yağış sonrası uygun rüzgarla dek olur umarım. Dek siz kar yağışı tereyagsiz iskendere benzer. (Acıktım galiba) burak hocamın paylaşımlarını özledik.