akcaabat
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ücretli üyelik satın alan arkadaşlarımdan rica minnet veri aldım sırf bu platformda paylaşım yapmak için. (Eski paylasimlarima bakabilirsiniz) Ama yine de yeterli puan getirmedi. Kişisel görüşüm ilerlemenin zor olduğu yönünde. Puanlamanın tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum. 3 yılda üsteğmen binbaşı oluyor

-
ödüllü yarışma da ilerleme için yeterli değil. Yeni üyelere ve gelişmekte olan üyelere yeteri kadar kolaylık saglanmadigini düşünüyorum. Söylediğiniz sistemle gelişme sağlayan üye varmidir? Umarım eleştirimi yanlış anlayıp beni engellemezsiniz
-
Diğer kişisel fikrimi de beyan edeyim. Adminler tarafından görevlendirme yapılmadığı sürece ilerleme zor görünüyor . Örneğin emektar üyelik için eyt nin çıkması lazım. Konuyu degerlendirirseniz sevinirim.
-
Kişisel fikrim bu puanlamayla ilerlememiz çok zor görünüyor. 15000 puan yapmam için 3 yıl aralıksız hergun online olmam lazım. 3 yıl oldu burdayim.
-
Sevgili adminler soruma cevap verirseniz sevinirim.
-
1191
puanım var ve 2 yıldızım var. Acemi üye görünüyorum. Ne zaman 3 yıldız olurum bilgi verebllirmisiniz? -
Aynı durumda bize tekrarlatırmıydı hakem? Kesinlikle hayır. Penaltı doğru karar ama ihlal için yanlış. Trabzonsporlu futbolcu da içeride. İhlal iki taraflı yapıldı
-
Nacizane sisteme bir isim teklifim olacak. AHMET ÇALIK SİSTEMİ
-
mustafa28 yarınki maç hakkında nasıl bir tahmnin var reis?
En kötü beraberlik çıkarırız. Dostluk kazansın. Trabzonspora şampiyonlukta başarılar
-
Burdayız ama tek kaldı gfs. İnşallah bu güncelleme aklı başına gelir
-
-
-
Rütbe demişken yüzbaşı olmak için ne yapmam lazım? İlerleyiş nasıl? Bilgi verirseniz sevinirim.
-
Evet Cengiz
Abi çok az paylaşım geliyo