Sinan hocam birde accuweather ayın 20 sine karlı sistem vermiş vadesi çok uzun verileri degistiriler mi bilemem ama bi söyleyeyim dedim
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ama asıl şaka gibi olan şey Atakum adlı yorumcunun dediği her şeyin bir bir gerçekleşmesi, sahi biri açıklayabilir mi ocağın sıcak geçmesi Şubat'ın soğuk geçmesine sebep olabilir mi . Dipnot :dayanamadım girdim arkadaşlar
bagimliliktir sözde 2-3 gün gitmeyecektim:))
-
2-3 gün
diyeti yapacağım.dondugumde gelmesi çok olası bir sistem başlığı görmek istiyorummmm
-
Hocam 20-30 Ocak sistem ihtimali var denmişti , o ne oldu ? Diğer yorumcu abiler nerde kimseden ses yok
-
Ya inanamıyorum cidden 2012 de İstanbul'da cekilmis bı diziyi izliyorum 3-4 bölümdür her yer kar yani neredeyse 1 ay boyunca sürekli kar yagmis ,bugüne gelelim neredeyse 1 damla bile yağmıyor nasıl bu kadar değişmiş olabilir iklim aklım almıyor .soruyorum cidden bu sene kar alma ihtimali var mı istanbulun :((
-
Kulakları çınlasın Atakum meğer haklıymış
-
Galiba İstanbul özelinde bu sene de kar goremeyecegiz gibi gelmeye başladı :((
-
8 Ocak sistemi gelmeyecek o zaman modeller bozmaya basladiysa
-
Ya iyide benim anlamadığım gece seviniyoruz Sabah üzülüyoruz 9-10 gün sonraki sistem için hala nasıl uzun vade diyebiliyoruz ki umarım bozmazlar ve nonstop gelir bu sistem
-
Ama modeller bı tık bozdu gibi şimdi pek anlamadım İstanbul özelinde kar ihtimali hala var mı ya da ihtimal güçlendi mi 8 Ocak sistemi hakkında son yorumlarınızı bekliyorum hocamm
-
Soğuk Balkanlardayken İstanbul poyraz alıyor
5 Şubat 2023 sistemine benziyor zaten bu yönden
Aman hocam hatırlatmayın o günleri :((((
-
Hocalarım vade yaklaştığı için artık sormak istiyorum şimdiden netleşmesi imkansız fatkindayim ama, bu geleceği düşünülen sistemin İstanbul'da tutan kar yapma olasılığı yüksek mi sizce ? Sinan hoca başta olmak üzere bütün herkes kendi fikrini belirtirse çok sevinirimm
-
Sinan hocam accuweather da ayın 8 ine sistemi indirmiş ama öyle über soguklar vermemiş İstanbul adına, ama en azından sistemin varlığını kabul etmiş belkide vade yaklaştıkça kar ihtimali daha da artar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ah keşke böyle bir şey gerçek olsa .. ama olmayacak duaya da amin denilmez ki
-
Hocam yılbaşında İstanbul için kar ihtimali var mı ve 8 ocakta gelmesi öngörülen sistemle ilgili olumlu olumsuz bı gelişme var mı cevaplayabilir misinizz