Hocam 1-2 kere sordum ama havada kaldı mersinde kar alacak mı hava durumunda alır gibi gözüküyor da
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ya of bu döngüden çok sıkıldım sabah giriyorum çıktılar çok iyi yazılıuyo akşam giriyorum herkes çok kötü yazmış bu ne ya modeller neden bu kadar tutarsız bu hep böyle miydi yoksa bu sistemlere özel bişey mi
-
Hocam Mersin’e de kar yağar mı tutucu lar falan ihtimali olabilir mi
-
Hocam üniversiteler de tatil olur mu
-
Hocam bu sistemden sonra da mümkünse kış bitsin artık donduk valla
-
Hocam ben istanbuldayım ama memleketim Mersin’e de kar yapacak mı merak ediyorum bu gidişle orayada yağar gibi görünüyor
-
Hocam Bayrampaşa’da bi 40 alır artık o zaman
-
Hocam ama geçtiğimiz sistemde de İstanbul -10 u gördü ama yağan kar tutmadı ya şimdi de tutmazsa
-
Hocam bu görüntüde Mersin’e bile kar yağar yanlış mı görüyorum ??
-
Hocam İstanbul üzerinde -10 geziyor bu yeterli olur mu lütfen cevaplar mısınız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 4 kar ikonu konulmuş hocam bunun bozulma ihtimali var mı
-
Hocam sitede çoğu kişi ben de dahil ,kar sevdalısı hepimizi birleştiren şey bu sanırım ama şimdi düşündüm de neden acaba ? Neden bir hava olayına bu denli tutkuluyuz ben her sene Mersin’in yaylalarına çıkar yarım metre kar görürdüm fakat bir sonraki sene yine camda kar yağsın diye bekler dua ederdim çocukken, bu tutku büyümeme 20 yaşıma gelmeme rağmen geçmedi hala benzer bir tutku ha ama şunu itiraf ederim imkansızken daha güzeldi,özellikle mersindeyken hiç gelmeyeni aramak daha güzeldi İstanbul’a geldim eskisi kadar olmasa da yine de sevdalısıyız karın ….
-
O zaman şimdiden uçmaya gerek yok 33 gayet büyük bir rakam çünkü , ayrıca önceden sistemler 1-2 hafta kala netleşiyordu şimdi 3 gün kala bile kesin olmuyor nedenm??
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemin bir tık doğulu gelme ihtimali %33.3 şu anlık
Öyle olursa İstanbul kar alamaz mı?
-
Model paylaşım yerini sohbet odasına çevirdiniz beyler
Sistem zamanları olur böyle şeyler alttan alacaksınız mecbur