Sistemin yıldızı olur o
yerleşimin olduğu en yüksek yer doğru ama Çekmeköy tepeleri aydosla yarışamaz tabi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemin yıldızı olur o
yerleşimin olduğu en yüksek yer doğru ama Çekmeköy tepeleri aydosla yarışamaz tabi
Sancaktepe tarafı Kara dönmek için düşünüp duruyor.. Çekmeköy yuksekleri tutmuştur muhtemel ,300m üstü tepeler
Bana iyi geldi ikon özellikle,150 üstü iyi birikim yapıcaktır Salı sabaha kadar , pazar çekmeköy 400m den bildirim yaparım)
Arkadaşlar ben abartmıyorsam vardır sıkıntı ULL için dedim kış havası için iyi Yılbaşı ve geçtiğimiz sistemlerde de sakin kalmıştım .
Yanılmanı çok istiyorum ama olmuyor:) yorum yapmıyorsun fazla, tecrübe var. Ama Çoğunluk gelio gibi diyince Git geller yaşıyoruz )
en azından yüksekler +200 üstü bi kar görsün
Pazar tepelere çıkalım keyif yapalım
Çekmeköy tepesi 440m bu kadar yağışa 10 15 cm olmamışmıdır ya? akşam çıkıp bakıyım) ama en sağlamı yarın akşam çıkmak sanki..
150m üstü kalıcı örtü gibi bence. altında erimeler yüksek olur ama yükseldikçe birikim güzel artar
2012 de ne akıyordu ya soğuk kaynağı hiç kesilmiyordu biri bitmeden diğeri gelirmi:) Arkası sağlam olunca)
Benim bekletimde aşağı yukarı bu şekilde, il geneli 5-20 cm (rakım farklarını gözeterek) arası kar görmeli bu sistemde.
Yağış artarsa çekmeköy iç dağlık kesimler 30 görürmü diye düşünmekteyim)
2saat önce BOluya geldim. Hendek sonrasi inanilmaz yağıyordu,bolu dağı kapandı kazalar. sonra açıldı şehir icinde kimseler yok bütün yollar bembeyaz
2021 V2 mi acaba
Ocak gibi olursa ihya olur, Anadolu içleri 30 cmler almıştı harikaydı ama sanmam
Amatör bilgimle 5 inden sonra tekrar mı vurucak bana mı öyle geldi:)
Güney Marmara Ege Özlenen kara kavuşuyor inş
İst. sahiller sorunlu klasik ama 150m üstü her türlü iş yapıcak bence
Sahiller dahil herkese yetsin, balkona 3 cm yağdı olmasın, efsoya doğru gitsin, hak ettik amin)
Ukrayna moskova bölgesine skala yetmiyicek. Yer seviyesi - 40 üstü?
Model analizci bı abimiz vardı o nerelerde,zamanı geldi artık sanki)