Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam hiç sorma ya bu şehir böyle değildi her sistemden en kârlı biz çıkardık finalde hiç hoşuma gitmedi bu değişim :D
Hocam yılbaşı sistemi 1 bu 2 gudubetlik çöktü şehire 2021 den sonra merkeze yağış gelmiyor garip şekilde yılbaşında bile seyirlik kar yağdıydı şimdi oda yok
-
-
Kanka sen bence şehri terket bir kaç gün kafa dinle

Bolu'ya gidecem arkadaşın yanına orayıda kuruturum ama

-
Sinan Senin beklediğin sistemde Kocaeli'ye yine bir şey yağmaz 2 sistemdir gudubetlik çöktü şehire ben varım diye heralde

-
Kocaeli'de 2 dir bir gudubetlik var
-
Karadeniz'e doğru bakın orada bir şey var

-
Ecmwf nin batı ısrarı devam ediyor

-
Bu sistemden biraz iyi olur sadece. Şu anki görüntüde rakım sistemi olur ancak
Ecmwf gibi gelirse daha iyi olur ama şu an takip için değmez bana göre o ull
-
-7
Ecmwfde -12 onun gibi gelirse olabilir
-
Gfs icona benzemiş yarın falan da devam ederse takibe değer sıcaklık sorunu da olmaz onda
-
Bu gerçek mi böylesini çok görmüyoruz..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hata bu
-
Çıkabilirsem akşama doğru umuttepeye çıkacağım şu an güzel yağış var biraz beyaz örtü oluşunca çıkacağım foto atabilirsem atarım

-
-2. Katta çalışıyorum maalesef var mı gol haberi Kocaeli’den ❄️
Şu an yağış kesti akşama doğru şartlar tekrardan elverişi olmaya başlıyacak şehir merkezine ve kıyılara 5-6 cm bir şey olabilir gibi bakalım
-
Ocak sonuna beklediğimiz sistem Avrupa'ya meylediyor gibi gözüküyor Azor'dan dolayı mı yoksa kutup girdabı pozitif olduğu için mi aşağı inemiyor Sinan
İzlanda kıtaya çok dalıyor azorun kafasını eziyor azor yükselemiyor izlanda olmazsa azor yukarı doğru meyil edip sistemi bize indirebilir cuma cumartesi gibi az çok belli olmaya başlar