EnesT_ tarafından yazılan gönderiler

Eğer hafif bi batılama olursa istanbul için şenlik olur şuan ki görüntülerden sonra -10 lara kadar görürüz uzun yıldan sonra istanbulda aralık ayında güzel manzaralar bizi beklio Allahın izniyle Hayırlı geceler :hs:<3

Bu 18 aralıkda gözüken sistemimiz eğer gelirse sıcaklık ve yağış çok uygun olursa istanbul havada kar görür gibi inşallah bozmaz böyle devam eder dediğim gibi tutacağını zannetmiyorum beklentiniz yüksek olmasın sisteme daha +320 saat var her an gidebilir gfs den birşey beklemeyi sevmiyorum ama şuanlık bi ümit doğdu hayırlısı bakalım yılın ilk kar yağışını görecekmiyiz 19 20 aralıkda

seviliyorsunuz :D<3

Hatırlarsanız 2019 1 aralık mıydı neydi hatırlamıyorum beklenmedik şekilde saf kar yağmıştı öğlen sularında aklıma geldi bi anda :D

Böyle verisiz bir şekilde uzaktan atıp ya tutarsa hesabı sistem parselciliği yapabileceğiniz bir dünya sosyal medya grubu/sayfası var. Mühim olanın işi bilerek yorum yapmak olduğunu düşüyorum.

RE: SİNERJİ (SALLAMA) KONUSU böyle bir şey var sanırım sinerji için.

bu dediğin yer sallama konusu üyelerin şahsi tahminleri konusu boş yere açılmadı veri analiz uzmanısınız ne demek istediğimi az çok anlarsınız

Aralık ayının geri kalanında Bol yagışlar görüleceği kanaatinde Kanadalılar.Ülkenin en doğusu Iğdır civarı hariç

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sıcaklık uygun olursa bol kar yağışı alırız ülke genelinde

Elinde herhangibi bir veri var mı,ona göre ciddiye alalım seni ! Yoksa tamamen sallıyor musun ?

Hocalarımızın Attığı verilere göre yorum yaptım arkadaşlar durduk yere yükselmeye gerek yok az çok veri okumayı biliyorsanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız üyelerin şahsi tahminler konusuna atmadım boşyere tahminim tutunca da aynı tavrı bekliyorum sizden Allaha emanetsiniz :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aralık Ve Ocak Arası Parlaklık Farkı

Yakın Zamanda Patlayacağı düşünülen Betelgeuse yıldızının güneşe oranla büyüklüğü

Yıldızın Sıcaklığı 3700 kelvin derecedir

Yaşı 10 milyar yılı geçmiştir bi yıldızın ömrü ortalama 10 milyar yıldır geçtiğimiz günlerde renginin 12 ay içinde %60 azaldığı düşünülerek heyecan yaratan

yıldızın patlamasına 10 ila 100 bin sene gibi bi süre içerisinde patlayacağı düşünülüyor

Evren çok büyük sırlarla dolu bunların hepsi ya sır olarak kalacak yada kalacak

iyi forumlar hayırlı günler

Hayırlı günler Mutlu hafta sonları ailemizle çocuklarımızla büyüklerimizle mutluluklar hep beraber

Hep mutlu olalım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün her daim

Allaha emanetsiniz <3

Kışın ilk yarısı yani Aralık 21 den itibaren baz alalım biz Ocak-Şubat-Mart 15 Ortalama şubat ilk haftadan önce Marmara’ya sert sistem gelmez diyorsunuz yani

aralık 21 ocak ilk 2 haftasına kadar diyelim fazla birşey beklemeyelim genel olarak söylüyorum havada kar görürüz tahminimce şuan gözüken sistemler önceki senede olduğu gibi son 36 saat kala yok olmuştu adeta ama belli olmaz Allahın işi hayırlısı olsun diyelim iyi forumlar

Kışın İlk yarısı marmara ve trakyaya ekmek çıkmaz akdenizde iyi yağış yapar doğu güzel kar görür 2. yarısı ve sonuna doğru marmara da 2 büyük sistem alırız gibi hayırlısı :)

trakya demişim düzelteyim edirne tekirdağ kırklareli nin yüksekleri sınır kapısı civarı kar alır