Sistem tarihinin başlangıcını tutturana 5000
10 ocak sabah saatlerinde silivride başlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem tarihinin başlangıcını tutturana 5000
10 ocak sabah saatlerinde silivride başlar
2017 nin tekrarı ![]()
![]()
2012 den bu yana ölçülmüş en soğuk günler olucak -15 dereceyi görücez .istanbulda kar yağışı 2 hafta aralıksız sürecek
Aybars Doğum günün kutlu olsun abi nice yaşlara inşaAllah Ailenle sağlıklı mutlu bir hayatın devamını diliyorum ![]()
Allah mekanını Cennet eeylesin, başınız sağolsun hocam
Başın sağolsun kardeşim ☹️
Başın sağolsun abim.
Allah mekanını Cennet eylesin,sizlere de sabırlar versin Rabb'im
Okuyalım,Allah kabul etsin inşallah
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Güzel ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 2 senedir göremiyordum rahmetliyi bu yuzden bayagı üzüntü duyuyorum ailevi sıkıntılar dolayısı ile aile kavgaları bi yana bırakıp insanlarla iyi geçinmek gerekiyor ölen geri gelmiyor bu ölümlü dünyada önümüze bakmak lazım ölenle ölünmüyor..
Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Ben kazandım o zaman ![]()
Trabzon merkeze dek bulutlarının gelirken erimesine neden olan yer neresidir anket yok direkt soru.
ilçe olaraksa çarşıbaşı dicem ![]()
Daha Çok GösterZiraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri:
🔹 Alanyaspor-Galatasaray
🔹 Gaziantep FK-Konyaspor
🔹 Sivasspor-Karacabey
🔹 Ümraniyespor-Trabzonspor
🔹 Fatih Karagümrük-Başakşehir
🔹 Antalyaspor-Kayserispor
🔹 Fenerbahçe-Rizespor
🔹 Ankaragücü-Beşiktaş
Ankaragücü maçı vodafoneparkda oynanır umarım :)))
Evet en uzun geceyi yaşıyoruz,buda bu uzun gecenin sonunda en soğuk gün olarak tarihe geçmiştir.
Ruhları şad olsun inşaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hem onlar için en uzun gece hem onlar için en uzun soğuk geçen bitmeyen bir gündü... ruhları şad olsun ![]()
Hayırlı geceler.
Hayırlı geceler abi
Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma dostlarıma şimdi den teşekkür ediyorum.
Abi saat 12 yi beklioduk bizim düşüncesizlik edip kutlamadıgımızı düşünme seviyoruz seni. Doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu hayırlı senelere inşallah abim bizimle daha güzel kışlara ve tahminlere inşallah seviyoruz seni ![]()
Fransa'nın hakkı nereden oluyor anlamadım, oyunu Arjantin oynadı. Fransa ilk şutunu 72 de filan attı. Ayrıca ilk pozisyonda hem itme hem de ayağa müdahale var. Hakemin maça etkisi Coman'ın pozisyonunda avantaja bırakmaması harici neredeyse 0 idi. Ayrıca bu final en iyi final maçı idi açık ara.
Pozisyonu tekrar tekrar gösterdiler ayaga müdahale yok ittirme bile yok hakem direk penaltı verdi, saçma! ben kötü maç demedim ama yaşım odaklı daha güzel senelerde daha güzel dünya kupası maçları izledim 2010 en iyisiydi bence
çok saçma bir maçtı ilk pozisyon penaltı değildi müdahale bile yoktu vara gidilmedi böyle önemli bir maçta.
mbappe maçın kaderini çok güzel değiştirdi fransanın hakkıydı
bu dunya kupası izlediğim en saçma dünya kupası idi sanırım
Puan hediyesi var ama katılım az
Normaldir abi suan kimse yok ayın 25 inden sonra yılbaşından sonra site dolup taşar inşallah o zaman daha güzel etkinlikler yapılabilir ![]()