Rüzgar yönüne göre -4 te kar yağışına yol açabilir,-6 da.
sıcaklık 2 3 derece olsa yağan karın ne anlamı olacak ? su oranı yüksek olur ne kar tutar ne başka birşey
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRüzgar yönüne göre -4 te kar yağışına yol açabilir,-6 da.
sıcaklık 2 3 derece olsa yağan karın ne anlamı olacak ? su oranı yüksek olur ne kar tutar ne başka birşey
gelen sistemciğimiz beklediğim gibi 29 aralığa doğru gelecek gibi 20 25 aralık arası soğuklar yeterli değil -4 - 6 bandın da ama o sistem gelecek marmara ilk kar yağışını görücek
gem bu sene vız olcak gibime geliyor ama inşallah yanılırım fakat yılbaşına gelmesi daha iyi değilmi sizcede ![]()
gemi bu sene takip etmedim etmemde fayda olacak ![]()
20 aralık sistemciğimiz 29 aralığa kadar kayabilir
Kayma olmazsa En geç 22 aralık sistemin kırıntılarını görmeye başlarız ekmeğimizi alırız hayırlısıyla
THE_AZOR tebrikler hocam umarım tahmininiz tutar ![]()
Eğer hafif bi batılama olursa istanbul için şenlik olur şuan ki görüntülerden sonra -10 lara kadar görürüz uzun yıldan sonra istanbulda aralık ayında güzel manzaralar bizi beklio Allahın izniyle Hayırlı geceler 
![]()
Bu 18 aralıkda gözüken sistemimiz eğer gelirse sıcaklık ve yağış çok uygun olursa istanbul havada kar görür gibi inşallah bozmaz böyle devam eder dediğim gibi tutacağını zannetmiyorum beklentiniz yüksek olmasın sisteme daha +320 saat var her an gidebilir gfs den birşey beklemeyi sevmiyorum ama şuanlık bi ümit doğdu hayırlısı bakalım yılın ilk kar yağışını görecekmiyiz 19 20 aralıkda
seviliyorsunuz :D![]()
Hatırlarsanız 2019 1 aralık mıydı neydi hatırlamıyorum beklenmedik şekilde saf kar yağmıştı öğlen sularında aklıma geldi bi anda :D
En dandik bulduğum modellerden biri
yakın vade de tutuyor ![]()
ANALİZCİ Yasin Marul Realistic
Doğum gününüz kutlu olsun Arkadaşlar nice mutlu senelere inşallah ![]()
Onuda şöyle sunalım...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
görüntü güzel hocam
Sıcaklıklar güneydoğu bölgesi hariç normaller civarında hatta altında devam edecek denmiş.Veriyi indiremedim bir türlü indirip hemen atacağım
Sıcaklıklar normaller civarı olsa bile yeter ülke için yağışımız bol olsun gerisi önemli değil
Böyle verisiz bir şekilde uzaktan atıp ya tutarsa hesabı sistem parselciliği yapabileceğiniz bir dünya sosyal medya grubu/sayfası var. Mühim olanın işi bilerek yorum yapmak olduğunu düşüyorum.
RE: SİNERJİ (SALLAMA) KONUSU böyle bir şey var sanırım sinerji için.
bu dediğin yer sallama konusu üyelerin şahsi tahminleri konusu boş yere açılmadı veri analiz uzmanısınız ne demek istediğimi az çok anlarsınız
Aralık ayının geri kalanında Bol yagışlar görüleceği kanaatinde Kanadalılar.Ülkenin en doğusu Iğdır civarı hariç
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
sıcaklık uygun olursa bol kar yağışı alırız ülke genelinde
Elinde herhangibi bir veri var mı,ona göre ciddiye alalım seni ! Yoksa tamamen sallıyor musun ?
Hocalarımızın Attığı verilere göre yorum yaptım arkadaşlar durduk yere yükselmeye gerek yok az çok veri okumayı biliyorsanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız üyelerin şahsi tahminler konusuna atmadım boşyere tahminim tutunca da aynı tavrı bekliyorum sizden Allaha emanetsiniz ![]()
Hayırlı günler Mutlu hafta sonları ailemizle çocuklarımızla büyüklerimizle mutluluklar hep beraber
Hep mutlu olalım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün her daim
Allaha emanetsiniz ![]()