Biri gugulmu dedi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Semih Ö. bu akşam güncelleme sende olsun ozaman?
-
Ben böyle bir şey yazmadım ne oluyor
anaa hatlar karıştı kusura bakma hocam :D
-
Şimdi ben ne alaka ama sanırım D
Doğru sizde univeste sınavına gireceksin o yüzden atmıştım böyle kolay sorularda oluyor bazen:) çıkmış soru
-
siz beni sevmediniz ben ama her zaman o aptal kafamla sizi sevdim saydım, yıllar sonra gerçekten iyi arkadaşlarım abilerim oldu dedim. Ama yine aynı noktaya geldim. benim sığınacak hiç kimsem yok ailem bile beni sevmiyor onlar bana bakmak zorunda olduğu için bana katlanmak zorundalar hayatta kalmaya çalışan suriyeli aç çocuklardan farkım yokmuş gibi hissediyorum. Bir kere size inandım kendimede şans verdim yine olmadı.. Bunları ağlayarak yazdığımdan emin olabilirsiniz. Ben hepinizi kardeşim olarak gördüm o kadar mutluydum ki beni seven abilerim kardeşlerim oldu diye o kadar derdim olmasına rağmen bana destek olurlar dedim bir cacık olmayan aileme bin basarlar dedim ama yanılmışım. Buraya kadarmış bunu anladım
BANA BU ZAMANA KADAR YAPTIĞINIZ TEK İYİLİK BİR İNSANI NASIL SEVİLECEĞİNİ ÖĞRETTİNİZ BUNUN İÇİNDE TEŞEKKÜRLER. BANA MÜSADE
Canım kardeşim beni yanlış anladın ben öyle demek istemdim benim yüzümden gidiyorsan cidden içimde birşey kalır vicdan azabı çekerim etiketlemem hataydı ancak alay etmediğimi bir kez daha söylüyorum nbiye alay edeyim sonuçta eşitiz dimi senin bilemdiğini ben sana senin bilmediğini sen bana öğretirsin olay bu ki benim attığım şeydede öyle bir durum yok
-
Aralıkta kar gormeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum konumda araliga göre yine tatmin edici kar aldim ama goremedim
hocam anlamadım :D
-
Hasan hocam nasıl renkli yazdin
Hocam anlamadım?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2.sınıf değil, 11.sınıf tarih konusu bizzat görüyorum bu sene

Ve ünivestede çıkmış sorusu var:)
-
Özellikle beni niye etiketleyip bu 2. Sınıf sorusunu ortaya koyuyor.
Ben bu yaşta bile bu konuları görüyorum özür dilerim etiket attığım için neyse kusura bakma
-
Bu forumda biriyle alay edecek son kişi olabilirim sonuçta hepimiz bir Aileyiz dimi?
aielesi -
Kusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
hayır asla öyle birşey yapmadım bende bu yaşta bu konuları görüyordum ve univeste'de çıkan sorular
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 

-
mustafa28 @Yusuf45
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir hadiste, "Yeryüzündekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin." denilmektedir.
Sinan hocam tepkilere nazar boncuğu ve temmeni getirirmisin rica etsem

-
Sinan yine merhametliği tuttu hocamın
senin o güzel kalbine ölürüm hocam