Artık diğer forum gibi tabirler geçirmesek iyi olacak çünkü burası Havaların Sesi (
)
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Peki diğer forumdaki 2 metre anomalileri atar msn özelden rica etsem kırma beni lütfen bir kişi sormuş oda 280 ile 340 saatlerini atmış 4 5 tane birsey
salih kendin bakamıonmu ücretli veriyi ben paylaşamam kusura bakma adam kendi cebinden vermiş kendi forumu için ne yapım ben şimdi dolar yüksek olmasa bende alcaktım ücretli veri
-
27 4 ocak 4 11 ocak 11 18 ocak 18 25 ocak 25 1 şubat gibi atarmsn demek istemistim
okadar uzun vade yok diye biliyorum ve o zamana gelene kadar baya takla atar modeller
-
Tarihleri yazmiyorki
27aralık bu
-
Birkaç hafta boyunca atarmsn ecmwf verilerini 28 aralıktan ocak sonuna kadar zahmet olmazsa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2 m anomali atarmsnz ??
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yasin71 şurda olacaksın varya ufff
Şimdi helalleşin bakalım
Hocam benlik bir durum yok kendisi yükseldi ben sadece cevap verdim helalı hoş olsun bişe demim
-
Her neyse uzatmaya gerek yok kapatalım konuyu ki zaten bu forumdada başka forumun verileri paylaşmak yasak.
-
Hasan o forumda de bakiyim buraya ısındım başka foruma da uyeyim diye hemen ban yiyonmu yemiyonmu Hasan61
Kardeşim ne uzatıyorsun anlamıyorumki ben seni özgür bir camiada değilmiyiz istediğimiz yerde istediğimiz yorumu yapabiliriz kalkıpta ordaki birşeyi gelip buraya atmak nekadar doğru anlamıyorum seni sen hala uzatıyorsun
-
Kardeşim ağzımı bozmak istemiyorum uyesin zaten biliyorum atmazsan atma sana mı kaldik zaten 1000 lerce kişi görüyor duyar kasma burda !! :@
Bozsana ağzını lütfen?
-
Herkesin görmeye hakkı var bütün forum goruyor neden biz göremiyoruz kendin de uyesin oraya !!
Olabilirim kardeşim bu seni ilgilendirmez gidipte ordaki verileri buraya yaymıyorum derdin ne senin? ücretli diyorum adamlar para verip alıyor o verileri
Biz sonuçta yetkili değiliz burda bir üyeyiz ancak orda burda geçirdiğim vakti orda geçirmemişimdir çünkü burda bir aile var ordada var ancak ben buraya ısındım ordada sevdiğim bir kaç kişi var kendi bölgem konusunda tabi burdaki tüm herkes abim veya sevdiğim kişilerdir
-
Birsey olmaz biz de faydalanalim ne olcakki
Ücretli demekten ne anlıyorsun salih?
-
Başka foruma ens atmışlar yani 2 m anomali üye olmadığım için görünmüyor başka foruma üye olan varsa rica etsem ens verilerini yani anomalileri atabilir mi saygılarımla 😊
Başka forumdaki veriler atılmıyor dostum buraya onlar ücretli veriler oluyor onlarında kenldierne tahminleri var forum arası kavga çıkar hiç uğraşamayız atmayın sakın buraya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. SABAH NE HALDEYDİ ŞİMDİ NE HALDE DOLUYOR DOLUYOR YARIN Bİ ÇIKAYIM UZUNGÖLE BARİ