Hasan61 tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

ECMWF Haftalık Tahminleri

2-9 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi

Mon 02 Dec 2024 - Mon 09 Dec 2024

9-16 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi

Mon 09 Dec 2024 - Mon 16 Dec 2024

16-20 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi

Mon 16 Dec 2024 - Mon 23 Dec 2024

2-9 Aralık 500 hPa Anomalisi

Mon 25 Nov 2024 - Mon 02 Dec 2024

9-16 Aralık 500 hPa Anomalisi

9-10 Aralık Tarihlerinde ülkemizi etkileyebilecek bir polar atak söz konusu verilerde destek veriyor modellerin henüz bunu görmesi erken ancak vade yaklaştıkça o sistemde görünecektir gibi duruyor. Sistem olarak 9-10 aralık daha olası gibi

hosgeldin gugul ozlettin kendini.

ust seviye alcagi karada yuzey sicakliklarinda degisiklik yapmaz.. merkezi sicak degildi cekirdek konveksiyonu olmadi. sanki ull gibi oturdu ama ic anadoluya haklisin. (:

Hoşbulduk Abi bana yardımcı olurmusun şu macos kurma işinde vmware bir türlü kuramadım virtuelbox denedim yine aynı hata ile karşılaştım bir türlü yükleme ekranını geçemiyorum izlediğim videolarda veya dolandığım forumlarda adamlar takır takır yapıyor işliyor Aşama aşama maddleri Denedim yine olmadı. Android uygulama geliştirime üzerine kendimi baya bir geliştirdim de react-native üzerine uygulamalar kodluyorum fakat işte mac için uygulama portlamam gerekiyor bunun içinde xcode geliştirme arayüzü gerekiyor bunuda windows açmıyor apple özel bir editör elimde bir mac olmadığı için veya bir apple cihaz uygulamayı test edemiyorum sistemim güçlü olmasına rağmen yükleme ekranında takılıyor :/

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Nam endexi hala negatif ocak ilk haftadan itibaren kutuptan devasa soğuklar güney enlemlere salınacak ve troposfer ile de etkileşim sağlanmış bunu edy Heat flux akışlaı ile de görebiliyoruz.

Böyle bir geri dönüş görülmedi 😎, bölgesel rüzgarlar fazla negatife kaçmayacak bu bizim için olumlu bir gelişme Beklediğimiz devasa soğuılsr rahatlıkla Avrupa'ya akar demiyoruz takibe devam ediyoruz bölünme (split) evresi tamamen ortadan kalkmış tır. PW de yer değiştirme

( displacement ) olasalığı daha çok artmıştır.