Rusya kırım hattı ☺️❤️ Eylül ilk hafta serinliyoruz gibi her iki modelde görmüş bir şeyler vade uzun bakalım neler olacak.
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sadece deneme oldugu icin kalite vs cok kötü
Gayet hoş unitymi bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Lanina güçlenmeye başlamış uzmanlar tahminlerinde zorlanıyormuş. ( Bu periyot sonbaharın sonuna kadar devam edecekmiş bundan sonraki periyot Ekim kasim ayında kendini gösterir diye tahmin ediyorum. )
-
Yarın fındığa başlıyoruz 3-4 gün bahçelerdeyim artık bu sıcakta nasıl toplanacak çok merak ediyorum açıkçası geçen sene kadar zaten pek fazla fındık olmamış olsa olsa dere kenarında olmuştur Mayıs ayında bizim köylere hep kar yağdığı için yandı çoğu fındık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak bu serinleme küçümsenmez, ama uzun vade olduğu için değişir yine.. Umarım dönüp dolaşıp yine benzer görüntüleri verir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydın HS Ailesi
-
Selamün Aleyküm Kimler Var Kimler Yok Bi Bakayım Dedim😊😊
Ooo Aleyküm selam abim hoşgeldin
-
Huawei p30 lite
Düğün var kusura bakma ona hazırlanıyordum;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyur
-
Formatı kendimiz nasıl atacağız yardım eder misin
fabrika ayarlarına geri dön, modeli ne telefonunun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Basranın gücü adına ☀️😰🥵
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. daha sade bakacak olursak bunun gibi
🥺
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren bunun gibimi?
-
Kuzey Kutpu Kışa Hazırlanıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 25 Ağustos tan itibaren zonal rüzgarları kuvetleniyor grafikte gördüğünüz gibi. Bu senede güçlü Polar Wortex olacak gibi görünüyor;)
-
Ömürümüz oldukça, zaman buldukça yaparız hasan. inşallah güzel bol yağışlı sonbahar kış geçiririz.
Hocam yeni gördüm kusura bakma insAllah güzel bol yağışlı sonbahar kış olur dediğiniz gibi

-
Sahutt müsait bir vakitinde özel mesajlarına bakarsan sevinirim