Sohbetimiz Bol Olsun

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Rusya kırım hattı ☺️❤️ Eylül ilk hafta serinliyoruz gibi her iki modelde görmüş bir şeyler vade uzun bakalım neler olacak.

• 15 dk da oyun yaptım şimdi onu buraya paylaşıcam :ıhıhıh:

Yakında steam de olur mu

Erzurum oyunundan daha fazla güzel olduğu kesin :)

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Terlemekten bıktım.. Özellikle azıcık bir yol yürüyüp, koltuğa oturunca hayvan gibi sıcaklayıp ter dökmeye başlıyorum

• Resmi Gönderi

Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese

Türk yıldızları Afyon semalarında

:türkiye::türkiye:<3<3

Türk Yıldızları'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak etkinlik şöyle duyuruldu:

Büyük Taarruzun 100'üncü Yıldönümü münasebetiyle 25-26 Ağustos 10.00-19.00 saatleri arasında, Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığında olacak TSK Harp Silah Araç ve Gereçleri ile statik olarak katılan uçakları görebilir, gurur veren gösteri uçuşlarımızı izleyebilirsiniz.

• Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese

Türk yıldızları Afyon semalarında

:türkiye::türkiye:<3<3

Türk Yıldızları'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak etkinlik şöyle duyuruldu:

Büyük Taarruzun 100'üncü Yıldönümü münasebetiyle 25-26 Ağustos 10.00-19.00 saatleri arasında, Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığında olacak TSK Harp Silah Araç ve Gereçleri ile statik olarak katılan uçakları görebilir, gurur veren gösteri uçuşlarımızı izleyebilirsiniz.

Önceki günlerde de F-16'lar bir uçuş yaptı sanırım öyle bir şey görmüştüm 161. Filonun uçaklarına benziyordu videodaki uçaklar

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Dün Artvinde gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar .

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz

Gelmez o tarihte öyle soğuk hikaye hayal satıyor. serin hava gelebilir ama şiddeti bu kadar olması çok zor. .

Mantık yürütelim. o serin hava gelirse uludağia ilk kar bile yağabilir. soğuk cephe içeri kadar sokulursa yağışla soğuğu çakıştırırsak O tarihte uludağa kar yağmadı . yağdıysada 100 sene öncedir.

20 eylülden önce uludağa ilk kar düşmedi

Büyük olasılıkla gelmiycek . Serin hava gelebilir şöyle gelir soğuğu kırpar gelir. yada ötelenip gelebilir

Tabi çok küçük bir ihtimal olsada bu her zaman vardır . % 1 % 2 gibi

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)