Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistemlerin geliş yönü belli balkanlar.
Balkanlardan da Orta ve doğu karadeniz Tabiri caizse adam gibi sistem alamıyor.
Yav hocam şu görüntüde balkanlar daha vakit var bence şuan şunu demek ocağı kapattık vs demek saçma olur ocak sonları ne olursa olsun bölgemizde ciddi bir sistem yaşanır ben ocak sonunu bekliyorum ve diyagram'da ışık saçmış zaten
-
Ecmwf'de aynı tarz gelecektir.
Ocak doğu karadeniz kapatsın şu görüntüde ozaman hocam?
-
Dediğim gibi bu model uzun vadede yakipo edilir ancak yakın vadede güvenmem :D
-
GFS modeline önem göstermiyorum diyagrama bakarım oda kötü gelirse artık köye çıkarım

-
Orta Karadeniz için 22 23 sisteminde soğuklar sikintili gibi
bakcaz hocam bakcaz yarın son nokta koyulur 22-23 sisteminde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. SON dklar arkadaşlar kahveler
lar hazırlansın koltuklar başına heycanlı bir güncelleme olacak -
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olur İnşallah. Sistemimiz Tüm Yurda bereket getirsin

-
Foruma katıldığımdan beri cografyaciburak hocayı birine benzetiyorum tıpkı benim lisedeki Tarih hocama benziyor branşlar farklı ama tıpkısının aynısı
çok severdim kendisini -
Maçları erteleyecek kadar yağmaz umarım

Hocam trabzonda yoroz burnu neden bir burun var bu atalatığımız sistem'De etkili oldu sahil neerdeyse hiç yağış görmedi bakalım busefer nasıl olacak
-
İki güvercin evin balkonuna yuva mi yaptıysa ayrilmiyorlar nedense
haber var demekki biyerden güzel birşey gerçekleşecek hayatında demekki
güvercin mutluluk demektir. -
cografyaciburak hocam kolay gelsin sana

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 0'ın altında hamak