Fena bir rüzgar var dışarda
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Gugul ay sonundan sonra bizimle 🤗😈
-
Yolun götürüldüğü yere gitmeyin, yol olmayan yerden gidin ve iz bırakın - Ralph Waldo Emerson
-
Online oyun oynarken sürekli sinirleniyorum kaybetmeyi kabullenemiyorum kendimi nasıl düzeltirim
oyun oynarken oyuna kaptırıyorsun kendini sanki oyunun içindeymiş gibi çok fazla sürekli ben kazanım istiyorsun veya benim takımım kazansın istiyorsun dimi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yorum yazmamı ister misin
yok hocam almım
ben en iyisi susim -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatırlatmak istedim
:memnunseytan: -
Cerkes55 diyagrama baktınmı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ani bir düşüş var
-
Bu sistemde örtü aldın mı?
Örtü pek fazla almadım ama yağış çok iyidi yerler beyazladi
-
Cerkes55 tünaydın hocam vakfikebir için bir degerlendirme alabilirmiyim rica etsem:)
-
Havadan olsa gerek benimde elimde çatlak var
Soğuktan dolayı
-
Aynen çatlaklar var
O bendede oluyor soğuk ve sıcak birlesince çatlaklar oluyor kanser filan yok internetteki her denilen şeye inanmamak gerek Yusuf korkma bişey yok.
-
Dudaklarımın kenarlarında yaralar oluşuyor tam iyileşiyor derken yine yara oluyor. Internetten çok araştırdım kansere sebep oluyormuş bu yaralara bir an önce müdahale edilmesi gerekiyormuş doktora gittim vitamin ve krem verdi 1 aydır kullanmama rağmen geçmek bilmiyor. Kansere sebep olduğu söylentileri var doğru mudur bu?
Nasıl yaralar çatlaklarmi?
-
Tünaydın arkadaşlar yarın yine bir sistem içine giriyoruz ❄️🌨️