Cıvık örtü ölma ihtimali var
Hocam Trabzon batı kısmı?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCıvık örtü ölma ihtimali var
Hocam Trabzon batı kısmı?
Şu diyagrama bakın 🥺♥️
Gece saatlerinde Kıbrıs açıklarında 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
TSUNAMİ UYARISI VERİLDİ.
❄️🌨️🥶 Şöyle bir tahmin daha alırmıyız senden KadirHocam merak ediyorum açıkçası ♥️
1 hafta önce söyledim süpriz olmayan kar yağışları için tarih belli ULL konusuna değinmek istemiyorum. ULL dediğimiz sistem veri tabanlarına bir anda aykırı oluşan sistem. benim gözümde rotasıda belli ,ya yunanistana gidecekti ya da karadeniz üzerinden kafkaslara. ULL sistemini bu sene GEM modeli çözmüştür bana göre,2017 ULL sistemini de UKMO Modeli çözmüştü.yani kısacası -12 lerden -9 lara eriyen bir ULL daha erirmi ya da bir anda gidermi derseniz gitmez ancak -8'e gerileyebilir sahil kesimlerine ait iç kesimler güzel kar yağışları alacaktır eminim.Yeni Rota 28 Ocaktan itibaren.
24 diyelim yeni rotaya
Hasan, Muhammed ,Sedat
Ekran attıkça isim hakkın çoğalıyor Hasan61
Babamın adı Muhammet hocam Twitter sedar arkadaşımin
Şanslı günümüzdeyiz bugün 😂
Aynen
Yaptığın projeleri görmek istedim açıkcası
Dürüst olmak gerekirse mobil uygulama endüstrisinde fazla bilgim yok, tecrübem hiç yok. Ancak galiba kotlin son yıllarda Android'de kullanımı gittikçe artan bir dil yazdığın gibi.
Sen daha çok c# c++ phyton ?
😁 Merakla bekliyorum, iyi geceler!
14 yaşından beri mobil uuygulamalar isine merakım vardı küçükken MTA San Andreas GTA San Andreas in multiplayer oyunu onun scriptleri sayesinde deidm nekadar zor olabilirki bu kodlama işi ilk başta lua ile başladım sonra lua dan PHP HTML CSS JAVASCRİPT sonra lisede öğretmenim bana mobil uygulama üstüne kendini geliştir dedi bende ona yöneldim Java bilgim yeterince var ama Android daha çok kotlin kullanıyor sanırım?
Aklındaki proje nedir? İnternete/buraya açmayı düşündüğün bir projeyse katkı sağlamak isterim açıkçası, yani özel değilse.
Çok varda işte sağlanacak kotlin bilgim yok bı yarın defterime bakayım haber veririm hocam 🤲🖤
Kotlin'de ne sorun var ki Hasan61 ?
Ne bilim reis benlik bir sıkıntı adam akıllı kafamda kurduğum projeyi gerçekleştire miyorum kotlinde 🥺
ŞU YAZILIM işinde birtek kotlin i yapamıyorum gerisi zaten mantığa ve tecrübeye bağlı ama kotlini ne yapıp etsem yapamadım öğrenemedim doğru düzgün Java biliyorum ama kotlin 🥺😭
Notepad ve pythondan baslamistim notepad dan bir websitesi , pythondan sadece birkaç komut.
C# HTML CSS PHP JavaScript biliyormusun eren?
Bir kırim atağı dahamı yoksa?