Azorun kutbu yaracağını düşünüyorum gfs devamında saçmaladı bana göre. İtalyaya iner sistem sonra yavas yavas ülkemize gelir. Batıda da güzel kar bırakır.
Hocam ben split beklemiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAzorun kutbu yaracağını düşünüyorum gfs devamında saçmaladı bana göre. İtalyaya iner sistem sonra yavas yavas ülkemize gelir. Batıda da güzel kar bırakır.
Hocam ben split beklemiyorum
Foruma bi gireyim dedim maşallah deprem hariç her şey konuşulmus, vücut geliştirme de dahil. Eskiden ortam böyle değildi; gündemden bu kadar kopuk değildi Mustafa Dayı. En azından bugünlerde bölgenin havası hakkinda da yorum yazilsin. Ay ortası Kırım üzerinden sistem geliyor, kuru soğuk etkili olacak bölgede. İnsanlar çadırlarda ne yapacak? Mgm' den önce biz uyaralim insanları. Hava forumlarına düşecek birinci gorev budur. Yanlış anlama dayim bu forumda senin yerin başka sadece ufak bir eleştiri yazdım. Hayirli geceler.
Gerektiğince ben model konusuna yazıyorum hocam ama kimsede moral kalmadı model takibi yapacak sistem gelsede orta ve doğu Karadeniz etkili olacak afet bölgesinde ise kuru soğuk ve ayaz etkili olacak. Malesef
Bölünme olacağını düşünüyorum açıkçası yer değiştirme olacak gibi duruyor
Pazarttesi Orta Ve Doğu Karadeniz kıyıları kar yağışlı sabah tutmaz akşam saatlerinde soğumayla beraber yağış anında örtü beklemek olasıdır 15 sistemi için şuan konuşmak erken Fakat 13 Şubat Pazarttesi günü tüm sahil kesimlerimiz kar görecektir arkadaşlar.. Sevinemiyorum mağlum ülkemizin durumu söz konusu Hayırlısı diyelim olmadık zamanda geliyor sistem 2. atak daha kuvvetli olacaktır bu sadece tadımlık.
Pazar akşamı pazarttesi sisteminin şartlarını konuşuruz iyi günler.
Kış boyu beklediğim ao yeni kendini gösterdi olmadık zamanda ama hayırlısı diyelim artık Gelecek olan sistem batılı giriş olacak arakdaşlar 13 sistemide daha güçlü bir hale girebilir.
Selamün Aleyküm hayırlı cumalar
Hevesmi kaldı be erenim olmadık zamanda geliyor
Afete dair eleştirileriyle gündeme gelen Show TV Ana Haber sunucusu Dilara Gönder, görevinden istifa etti.
Bu istifa değilde neyse ![]()
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 13.30 itibarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde 14 bin 14 kişinin hayatını kaybettiğini, 63 bin 794 kişinin yaralandığını bildirdi. ![]()
Cerkes55 hocam orta vadede neredeyse tüm modeller mutabık
Zorlu bir süreçten geçiyoruz biliyorum ancak hayat bir yerden devam ediyor, etmeliki yaralarımızı sarabilelim..
Güncel MJO indexi:
-- ECMWF
neredeyse hepsi iskandinav blokajını ön görmüş
Detaylı bakmak için: https://www.daculaweather.com/4_mjo_phase_fo…ep%20convection.
Ben de erişim sorunu yok ama ablam giremiyor
VPN ile giriş yaptım