Hayırlı sabahlar abilerim ablalarim
Hayırlı sabahlar kardeşim, nasılsınız durumunuz nedir ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar abilerim ablalarim
Abi evden haberimiz yok ekmekle suyu zor bulduk şuan iyiyiz Allah'a şükür
Hayırlı sabahlar
Allah yardımcınız olsun kardeşim ❤️
Hayırlı sabahlar abilerim ablalarim
Hoşgeldin abim, gelmiş geçmiş olsun.
Arada bilgi verirsen seviniriz.
Rabbim yardımcınız olsun güzel kardeşim dualarımız sizinle dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden, kendimden utanıyorum evimde hiç bir şey olmamış gibi çaresiz suspus oturmaktan Dikkat edin kardeşim 😥🥺❤️🇹🇷
İÜC Rektörlük tarafında yapılan bilgilendirme, çoğu üniversiteden benzer kararlar gelecektir…
Bende Cerrahpaşa kampüsündeyim ama bölümüm İstanbul üniversitesi'ne bağlı acaba bizimkiler de böyle bir karar alacak mı
İÜC Rektörlük tarafında yapılan bilgilendirme, çoğu üniversiteden benzer kararlar gelecektir…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Milli eğitim bakanlığı da bu gidişle tatili uzatır mı acaba?
Milli eğitim bakanlığı da bu gidişle tatili uzatır mı acaba?
Çocuklar arama kurtarmaya katılmıyorlar o yüzden zannetmem ama yas ilanı bittikten sonra gidip görmesi gereken kişiler vardır talep oluşursa uzayabilir
Yazık sosyal medya bant daraltması getirilmiş ulan insanlar azda olsa tweterden seslerini duyduruyordu kimin elindeiz allahım sen yardım et bizlere
Yazık sosyal medya bant daraltması getirilmiş ulan insanlar azda olsa tweterden seslerini duyduruyordu kimin elindeiz allahım sen yardım et bizlere
Bu zihniyet bitirdi bizi. Sanki bizler görmeyince hakikatten kaçabiliyorlar olan gene o insanlara oluyor en büyük zararı bizi yönetemeyenler veriyor her zamanki gibi
VPN ile giriş yaptım
VPN ile giriş yaptım
kendilerini zeki sanıyorlar
Ben de erişim sorunu yok ama ablam giremiyor