gelen var açın kapıyı
Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
- 

- 

- 
					The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu gelenlerden bize uğrayan olur mu 
- 
					körfez 2.7 düştü 3.2 den gelen görsel şölen lik bir şey var 
- 
					oy oy The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					bugün mesai olcaktı varya bi dek bandı daha var gosbta deli dehşet görüntüler çıkardı 
- 
					bi iki görsel şölenimiz var ama gene The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					şu gebzedeki kütle burda olsaydı... 
- 
					körfez de tık yok :d 
- 
					Bende körfeze geliyom şimdi bakalım orda durum nasıl Gebze tarafından gelıyorsan deli dehşet kar var 
- 
					bir şeyler geliyor gibi The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					-8 İn yapabileceği max şey bu kadardı zaten üst seviye soğuğu kuvvetli olmasaydı bukadarını bile görmezdik en az -10 girmesi gerekiyor adam akıllı örtülü kar için. Şubat 11 de bir şeyler görünüyor 
- 
					Bende körfeze geliyom şimdi bakalım orda durum nasıl Yağış yok kütle kovalamak lazım 
- 
					Sen onu görebilmişssin yine iyi ben merkezde kkydan öte göremedim gördüğüm de 1-2dk.  Merkeze kütle geliyor 
- 
					en çok ben gördüm de devamlı şu oranı yüksekti şu karı saf kar olarak alsaydık sabahtan beri net örtü vardı