Kky yağıyor soğuma olursa güzel kar izleriz
Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bırakma yok yav. Şehir değişikliği olursa bırakırım sanırım
Aman aman bırakma
-
Sistemin sonuna doğru gelirken şunları da yazmazsam içimde kalır. 😜
Yavaş yavaş bir kış sezonunu noktalıyoruz. Yavaş yavaş dediğim var daha bi 10 gün böyle az buçuk soğuklar da. Sonrası bahar. Bu sezon 2012 den sonra Hatay'da yaşadığım açık ara en iyi sezon. Şubat başladığı gün yaptığım değerlendirmede Sibirya kökenli bir sistem beklediğimi belirtip bir sinoptik paylaşmıştım. Paylaştığım sinoptiğe çok yakın, hatta daha güçlü soğuklar yaşadık, yaşıyoruz. Modeller 6 saat kala dahi yağmur gösterirken, modellere değil de yaptığım tahmine, bana güvenip beni yalnız bırakmayan sizlere de teşekkür ediyorum. Önceki sistemde de bu durumun bir benzerini yaşadık. Modeller yine gelecek kar yağışını 6 saat kala bile göremedi... Allah yüzümüzü kara çıkarmadı 2 sistemde de az çok başarılı tahminler, değerlendirmeler yaptık. Genellikle birlikte eğlendiğimiz, çok üzülmediğimiz güzel bir sezon oldu. Bu çok yüksek ihtimalle Akdeniz Sorumlusu görevimdeki son sezonum. Daha doğrusu Hatay'da geçireceğim son sezon. Sezon bitsin ona göre planlama yapacağım artık. Hayırlı akşamlar 🖐🏻
Bırakıyor musun ?
-
Belki akşama doğru düşer
-
ANLIK DURUM (13 Mart - 14.58)
1,6Bir yükselme bir şey denicez
Fırsat bulmuş durur mu
-
Hocam akşam ne olur tahminince
-
5 saatte verdiğini 10 dakikada aldı ;D
-