Yapma be bro 1000 ayrı kişiye ne 1 mesajı😀 adamlar 1 kişiye binlerce mesaj atıyor haliyle bu değirmenin suyu nerden geliyor bu ısrar niye diye sormadan edemiyor insan. Örneğin ben hiç yoksa haftada 50-60 mesaj siliyorum son 1 senede belki 3000 mesaj silmişimdir.Işte bu ısrar niye derken kastettiğim bu.

kendimden örnnek vereyim o zaman  bana  1 ay içinde   toplam 45  farklı numaradan mesaj geldi 45 i de engelli
20 gün içinde  ((aynı ))numaradan en fazla   40 50adet  mesaj gelmiştir.  daha fazla gelmemiştir. buda aynı numaradan günde 2  mesaja denk geliyor
Sitenin elinde  5.000   adet telefon numarası var diyelim  günde her birine 1 mesaj atsa   5000 sms eder.
aynı numaraya tekrar 2 .mesaj atsa  10.000 sms eder. ayda  eder  300. 000 SMS.
Elinde 50. 000 adet telefon  numarası olsa günde 2 mesaj atsa   toplam  100.000 sms eder.
yani  1 aya vurursak toplam gönderdiği sms sayısı  3 milyon SMS ediyor 
1 .burnlar operatörlerle anlaşmalı olabilir  küçük bir ihtimal
2. Bu işler için yapılmış özel hatlar var diye biliyorum ( turkcel vodafone turk telekom haricinde  ) gizli özel üretim hatları  dolandırıcılar için tasarlanmış  yapılmış hatlar. tokatçılar bu hatları kullanıyor örnek vierirsek telefonda  kendini polis larak tnaıtan kişiler  bu tarz hatları kullanıyorlar  sistem göremiyor  bu hatları   ismi cismi belli olmayan enterasan hatlar  sen televizyonda dolandırıcılık yapıp yakalannaalrı görüyoprsun 
 arka planda 3 katı  daha fazla yakalanmanayanlar var  Adamlar bu sistemle cenneti bu dünyada yaşıyor
yani  bu tarz hat olduğunu net biliyorum böyle hatları temin edip ceplerinden  para çıkmadan   işlerini gönül rahatlığıyla  kaygısız güvenli şekilde  halledebiliyorlar.  Hem  yakalanmıyorlar  hem paradan tasarruf.etmiş oluyorlar   yaptıkları iş zaten yasadışı
düşün işte 50 .000 numaraya  günde 2 mesaj atsa ayda 3 milyon mesaj atar. değişir bu rakam elindeki numara sayısına  göre
(((((((((((((((((((((( Elinde 1000 adet  numara olsa günde aynı numaraya   2 mesaj atsa   günde 2000 mesaj atmış olur
1 aydada 60. 000 sms atmış olur  bu adam faturalı hat kullansa  bu iş için sadece mesaj şeklinde  tarife kullllansa diyelim.  ne kadar para öder?
60 bin sms e ?1000 lira fatura ödüyor  diyelim  elinde  1000 numaradan 1000 farrklı kişi var k  bu  1000 kişinin 1 ayda en az 50 tanesi  siteye üye olur  200 lira atsa siteye
ayda 6.000 lira para eder. tekrar kaybedip yükleme ayda en az  1000 üyeye 20 bin  30 bin para çok rahat kazanır. Yani sen ayda en az ihtimalle hiç birşey yapmadan 20 bin lira para kazansan  ısrarcı olmazmısın aga  siteye üye olan kişi olmasada bu yötemle bunlar o sms paao atmaz demekki işe yarıyorki yapıyorlar 
 sadece 1000 farklı numaraya  günde 2 tane attığın mesajla .   oturduğun yerden 20 bin 30 bin para kazanıyorsun .en az 20 bin kesin. 1000 kişinde 50 kişi gelse siteye her türlüde gelir yani  10 bin kazan ya  .:)  en kötü ihtimal 10 bin ya  ölüsü yani .1 ayda 60 bin sms kaç para tutacakki operotörle anlaşır  . kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez Israrcı olmasınmı? yoksa kim niye uğraşsın. )))))))))))))))
Yani aga elindeki telefon numarasıadedine bağlı  1000 kişi için  noraml hat kullanır ama gidpte 20 30 bin ffarklı numara için  mecburi dolandıcı hatları kullanıyorlar  1 ayda nerden baksan 500 bin 1 milyon SMS ediyor. + dahada artabiliyor tabi
DİP NOT totalde  atılaN sms SAYISI tabikide çok fazla ama benim demek istediğim şuydu aynı numaradan günde 2 mesajdan fazla mesaj atmıyorlar