üsttekimi altakimi ![]()
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
SameT. Cevabı biliyorum ama beyler dediğin için cevap veremeyeceğim 😅
1 mi 2 mi saadet?
-
Ortalama sıcaklık gece ve gündüz diye bilirim
1 mi 2 mi reis ? net cevaba ihtiyaç var
-
malum artık 1981 2010 veri baz alınıyor baz alırken ilk sıramı 2. sıradakimi baz alınıyor arkadaşlar?
-
SameT. Cevabı biliyorum ama beyler dediğin için cevap veremeyeceğim 😅
:)) ne diyeceğimi bilemedim
-
beyler ay sonu sıcaklık ortalaması alırken hangisini baz almalıyız?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yakın zamanlı tahminleri tutturamadım ama kış ayında yaptığım tahmin tutmuş hadi böyle devam
bu kış ne olacak dersin gerçi daha erkende ufukta varmı birşeyler olumlu yönde
-
arkadaşın verdiği o siteden 1980 ler ve 1990 lar kış soğuklarına baktım( malum meraklıyız) çıtırdan göz gezdirdim ay sonu ortalama falan genelde soğuk ocak şubat ayı çok soğuk
10 gün 15 gün falan hep kuru soğuklar olmuş yağışada baktım abi yağış gerçekten fenamış 3 günde toplam 80 85 kg yağış almışız kışın ortasında bursada bu nedir ya feci yağıyormuş harbiden yağışın ortalama altında kaldığı ay yok nerdeyse nadir babamın 48 saat 72 saat aralıksız yağmurlar yağıyordu demesi doğruymuş nerden nereye gelmişiz arkadaşa çok teşekkür ediyorum böyle bir site sunduğu için eksik verileride ekleseler süper olucak tüm merakımı gideriyor site -
Daha Çok Göster
hayirli geceler sevgiler saygilar hs.
karsi komusumun babasi 2 gun evvel asidan donerken dolmusta ayagi takilip bilegini kiriyor. ailecek biontech asinin kemikleri zayiflattigi soyluyorlar cunku onceki 2 sinovac ta kirilmamis bu 3. biontech de kirilmis. ne dersiniz sizce asidan kaynakli olabilirmi ?
ne biliyim ustune denk gelmis olamazmi ? yada baska bir rahatsizlik gecirebilir ve insan oglu eceli gelir olebilir ki bunlar asidan oncede oluyordu degilmi. yani bir rahatsizligin asinin uzerine denk gelmesi uzerine yuzde yuz asidan kaynakli diyebilecek kadar kanit varmi ki elimizde. sanirim yok. ama hayatimizi kurtardigina dair cok fazla kanit var. bence asi olalim. hemde hizlica.
kendimizi ve sevdiklerimizi riske atmayalim.aynı hareketle birinin kıırılıp diğer kişinin kırılmaması gibi yaşanılan bu durum varsayım hiç aşı olmadanki kemiğin hali incelenmesi lazım varsayım üzerinede konuşmak olmaz aşının kemikler üzerindeki etkisi hakkında ne tür bir etkisi olduğu konusunda bilgi yok şahsende öyle birşeyde duymadım okumadım.
bu durumun çözülebilmesi için ısparta kemik hastanesine gitmesi lazım kişinin kemikleride ince olabilir bazı insanların kemikleri incedir yada kemiğin yoğunluğu azdır faktör çok
şöyle bi durumda var kimse kendi yoğurduna ekşi demez aşı için diyorum derin konu bionteck kemik hassasiyeti yapıyormu bilmem ama sınovaha göre yan etkisi fazla olduğuda açık
-
Site linki var mı?
yok denk geldi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kasım çok iyi görünüyor lakin değişir mi takip ediyorum, Mart ayı harika görünüyor çok uzun zaman olmasına rağmen takip deyiz .
hocam söylemişken diğer aylarıda söyleyiver sana zahmet aralık ocak şubat nasıl geçecek? merakediyorum 20 cm kar görsek iyidir
-
Benim yakın çevremde biontech olan çok ve ağır yan etkiler oldu. Allah'tan ben sınovac oldum rahatım

yalan doğru bilemem ama yorumda okumuştum youtubeda elemanın amcası biontech aşı olmuş kalp kapakçığı zarar görmüş ve sürekli hastaneye gidiyorlarmış adamın hayatı kararmış çarpıntı falan oluyormuş hep kalıcı hasar yada ameliyat
+ yan etki olarak çok ağır atlatanlarda var . ben sırf o yüzden sınovahı tercih ettim -

Bu grafiğimi kullanmış :D
bilemiyorum artık eylül tuttuda ekim için aşırı kurak demesine takıldım etlülde totalde sıcaklık 2 derece bandı altı kalacak dedi ortalama yada 1 tık altı gibi sonuç çııkıyor .sıcaklıkta kısmen + yağış konusunda eylülü tutturdu yağışı tutturur gibi bi izlenim sezdim bilemeyiz ne olur önem vermeme konusunda ülke dışına çıktıya ondan yoktu adam söylemişti bir videosunda geçenlerde : D 1 hafta video atmadı kısa bi mola verdik diyor :=:=) 2 3 gün diyor çakal ya -
Ben de 2 doz biontech oldum ama ne bir ağrı ne bir yanma hiç bir şey yaşamadım. Bünye ile alakalı sanırım

evet bünye ile alakalı kimi 0 hiçbirşey yok kimide çok ağır atlatıyor malesef