Ay sonu için sıkı takip lazım şaşırdim akşam güncellemesine
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
istanbul 8 ocakta ne olur?
Kocaman bir kaçan senenin ödülü olur ayrıntılar gelecek önümüzde bir süreç var en az 1 hafta daha beklemeliyiz

ŞAHANE olur
-
Bizim 8 Ocak dan selam geldi şimdi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kafkasya ağlıyordu
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
8 ocakta gelen sistem izmiri soğuturmu kar yagdirirmi
Tabikideee -
Ay sonu için bahsi geçen Sibirya soğuklari renk tonumuz belli olsun diye bu şekil yazdim olası tüm modellere göre ülkemizi etkilemesi lazım diğer platformlara göre peki benim tahminim ne gelirse
1 istanbul yağmur olur
2 Doğu Anadolu'nun aşırı soğuklara teslim olur
3 Doğu Karadeniz aşırı soğuk ve aşırı kar alır
4 Yılbaşında sistem gelirse iniş olursa İtalya ya gider
5 Büyük olasılık Kafkaslara gitme olasiligi % 80
Hersey gfs ecmewf değil sizleri bizlere açık veriler veriliyor bilinmedik başka modeller var
Herşey stratosfer ısınması değil biz bunları önceden hesap edip yazdık
Bir sonraki yazım 8 Ocak konusunda
-
Büyük heyecana son 552 saat
-
3'4'5 Ocak Ocak olabilir mi bu sistem
Suan herşeye gebe biz oteleme durumu
-
Şunuda yazayım sistem zamanı gelince bakın biz Ocak ayı böyle olacak filan diyenler çıkacak biz dedik yok Ay sonu sistem sarktı yok soğuk akımı biz bildik diye çok elmanlar çıkıcak bu sistem geldiginde ben ödül almayacağım hasret çekenler ödül alacak
-
Verisiz olmuyosa 8 ocak nasıl efsane sistem diyoruz. belki kestane olacak.
Kestanemi arıyorsun Sen bekle ay sonu gör amatörunude profesyonelenide
Eline vericez verilerin kim başlatti bu ay sonu çılgınligini belli gına geldi son tahmin benden bu bende çekilecem kenara
-
En yüksek ihtimali felç en düşük ihtimali bile bizim hasretimizi giderir buyrun Siz düşünün
-
Bu konuyu açma sebebim Ay sonu yılbaşı son hafta için hiç bir sözüm yoktu kar yapacak ciddi bir sistem için daha ilerisi için var Aralık 24 /31 arası benim tahminimlerimde kar ihtimali İstanbul için YOK tur ve Her gün bunu sürekli yazıyorum belki üzülen kızan olabilir fakat 2019 Ocak ayını bekliyoruz
-
kar_sis_bulut8 Ocak Konumuz var yer seviyesimi yoksa 1500 metre seviyesimi
-
hocam merhaba aralıgın sonlarına doğru diyarabakır da kar olur mu hocam bir de ocak ayı için diyarabakır kar sevenler için müjde varmı teşekkürler.
Ocak ayında ülke adına müjde var daha önceden mercek altına aldığımız 8 Ocak tarihli sistemi daha yakın markajla incelemedeyim çok geniş yazi yazıcam ülke olarak neler bizleri bekler tüm hadiseleri sizlere sunucam
-
Yılbaşı sistemi kesinleşti mi
@Salih828 ben sistem var demedim ki bu soruyu soruyorsun