Daha Çok GösterDoğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bazen unutuyorum bakmayı doğum günlerine,atladigimiz olursa kusura bakmayın.
Sizler yazın bizler yazmamissak,pasta keseriz
Site otomatik kutluyor ama biz yazınca daha İyidir bence.
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan Geçmiş olsunn
Teşekkür ederim

-
Geçmiş olsun reis, istirahat ve bol su önemli. Varsa bitkisel
takviyesi de al.Allah razı olsun kardeşim hemen

-
Geçmiş olsun hocam
Allah razı olsun
-
Çok geçmiş olsun başkanım şifalar diliyorum
Allah razı olsun kardeşim
-
Geçmiş olsun abi
ALLAH razı olsun -
Geçmiş olsun başkanım bu aralar salgın var dikkat edin kolay kolay geçmiyor
ALLAH razı olsun

-
Geçmiş olsun başkan,tez şifa inşaallah
ALLAH razı olsun abi her sene aynı
-
Selamünaleyküm Hayırlı Günler
Sıra bana gelmiş Ateş 38 kafamı zor kaldırıyorum
-
Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
Sevindim o zaman kırmak istemem
Sizler yeni değisiniz ki bende yeni değilim
Çok eskiyim emekli olucam neredeyse
-
Baya takıldınız sanırım eleştiri olayına ben vade geldiğinde de eleştiri kabul etmiyeceksiniz sandım ondan öyle söyledim sadece sonra yazarken aklıma geldi dedim şimdi eleştirenlere diyor sanırım bunu ama yazmışken bu kadar göndereyim dedim yoksa kötü bir niyetim yoktu

Sıkıntı yok Gökhan cım
-
Atmosferde stratosferik ısınma meydana gelirse ülkemizde etkisini 15 gün sonra görürüz.
Bu arada Sinan Kardeşimi tebrik ederim.onunda beklediği sistemi bizde bekliyoruz sarkma ihtimali olabilir.
Yalnız Beklenilen bu soguk hava dalgası ülkemize gelirse Marmara'nın Batısından itibaren giriş yapar düşüncesindeyim.Zaman uzun bekleyelim.
Teşekkür ederim -
-28’e İkna Olurum Ben🤣🤪🤪
inşaALLAH
-
Sinan Bu Akşam Güncellemesi Ülkemiz İçin Hayırlara Vesile Olsun🤲🏻🤲🏻Ben Ufaktan -24 Bakarım