Cezalı Üyelere Verdiğimiz Hak Bu Konudadır İtiraz Hakkı Ve Kendilerini Savunma İçin.
Üyelik Rütbelerinde Sadece Cezalı Üyeler Cevaplayabilir Okuyabilir .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCezalı Üyelere Verdiğimiz Hak Bu Konudadır İtiraz Hakkı Ve Kendilerini Savunma İçin.
Üyelik Rütbelerinde Sadece Cezalı Üyeler Cevaplayabilir Okuyabilir .
O morların inebilmesi için azorun önündeki ve yanındaki parazit ablerin çekilip azorun iskandinavyaya kadar çıkabilmesi gerek.
Tamamdır.
ALLAHIN izniyle..
haydi bakalım kaldi 3 saat 3 saat sonra kovanlar dolsun
mermi atisi yapacagiz. AZOR BEYLE BERABER tabiki
Hareketi saatler olunca kısa zaman paylaşımı gerek yoksa 24 saat ara ile paylaşmak iyi olur .
Hayırlı sabahlar
Size bir hediye vereyim hayal kurmadan takip edin .
Nasipte artık var sa nasip çok yaklaştı bu sene ve sonraki yıllar soğuk olma ihtimali var . Her şeyin bir başlangıçı ve sonu vardır .
Model takibi güzel hasret çekenler için hep umut bekleme haber alma sevdiğinden
Takip sırasında yazman çizmek ayran içip masa üzerine dökmek çekirdek yemek fazla ses yapmadan serbest.
Şimdi birazda hal hatır sorun bir birinize derim aynı evdeyiz ve aynı dili konuşuyoruz .
Kimse bize burada kar sever diye tuhaf bakmıyor.
Aramızda Selamı eksik etmeyelim hal hatır tebrik sevinç hüzün anında yan yana olalım .
Açık aramayalım bulanlarda edep adap ile anlatalım
Hayırlı nurlu bereketli geceler heyecanlı model takipleri belki gece göz ucu gelirim takibe .
Sinan hocam sizden alıntı yaptığım mesajda yanlış bir şey dediysem ve sizi kırdıysam eğer özür dilerim
Can kardeşim senin bana verdiğin yazdığın her cevap beni kırmaz beni sevindir.
Trabzonspor yenildi mutluyum ama neden Trabzonspor’un üstünde mağlup olmama serisinin yükü vardı şimdi bu yük kalktı takım da artık rahatladı
Farklı bakış açısı ( bahane ) dedim ven ben buna .
Sizlerin bir suçu yok bundan önceki gençlik bir önceki gençlik daha önceki gençlik.
Bu ülkede rahat yaşamamıştır . Geriye dönük bakın benimde içinde bulunduğum gençlik öyle Rio karnavalı değildi aynı sizin şimdiki durumuz gibi .
Anlıyorum sizi …
Fazla bir şey beklemeyin Temp 1500 -3.7 iyidir ard arda sistem beklentimde yok benim ne alırsanız o
![]()
Hayırlı Günler
Hayırlı Nurlu Geceler ilk Sistemde -3.5 Marmara adına garanti -12 lerden bize düşen
Geçen seneye oranla baya giden olmuş hocam geçen sene bu zamanlar doluydu burası 😂
Onu da siz dolduracaksınız
Tarihe geçmeye aday olan bir çıktı
Kimin Doğum günü bu tarih doğum günü hediyesi 80 cm kar birikimi