Fazla bir şey beklemeyin Temp 1500 -3.7 iyidir ard arda sistem beklentimde yok benim ne alırsanız o
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu Ekran görüntüsü neden attım
Sarp Özdoğan Konusunda grafikler paylaşmış veri demiyorum grafik ve inceleyip okuyup ne demişim yazdıklarına benim yorumun -12 zor diyorsun diye ve 2 adet beğeni var sonra demişim yanlışsam hocam düzelt dimi
hızlı yazabiliriz eksik devrik cümle kurabiliriz yazım hatamız olabilir sırf bu yüzden çok eleştiri almışlığım var .
Ne oldu sonuçta ben küstüm darıldım sistem tarihi veya konu açmıyorum mevsimlik tahmin YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HAM VERİLERDEN DEĞİL HALİ HAZIR GRAFİKLERDEN herkes yanılabilir başarılı veya başarısız olmak başka emeğe saygı duymak başka hocalarımıza saygıdan konu açmıyorum sistem için fakat ne yapıyorum BEYAZDAN MORA DÖNEN SOĞUKLARIN OLACAĞI GÜNCELLEMEDE PAYLAŞIM YAPIYORUM .
Veri verisiz günlük haftalık saatlik kar yapacak sistemi bilsem ne bilmesem ne.
ŞU BİR GERÇEK HEPİNİZİ SEVİYORUM.
MUTLU VE HUZURLU AKŞAMLAR BEĞENİ BUTONU VAR .
VE -12 YOK DAHA....
-
Hocam Büyük buluşma yazmışsın okudum heyecan oldu bir anda !
-
merhaba ben mobilde model paylasmak istiyorum fakat modelin fotografini kopyaladigimda yazma yerinde yapıstir sekmesi çikmiyor yardimci olabilir misiniz ?
Mobil çok zor Whisper abi yapıyor onu
-
Sergen Yalçın görevinden istifa etti👍
Kötü olmuş bir senede paşa olan hoca 6 ayda değer kaybetmiş .
-
Hayırlı Nurlu Sabahlar
ArdaAlper Sana özel mesaj ile yazarım aklımdasın müsait zamanda
-
Hocam alemsin ya :D:'D
Teşekkür ederim her zaman sizler için
-
off ya of of ya izmire kar yokmu ya
Lokum var İzmir'e
-
Alın size ekran görüntüsü
Buyur dostum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizde Ekim ayında demiştik başkan 24 Aralık diye. Hatta tüm sırrı bozduk😅
Aynen öyle istersen ekran veya alıntı atabilirsin
Arkadaşlar samimi yazıyorum kimseyi kırma niyetimiz yok .
-
23 Aralıkta kar var o zaman
Tebessüm olsun diye yazıyorum 23 Aralıkta yaptığın tahmin başarılı olsun bir zahmet Aralık 8 bugün

-
Sitemizdeki RÜTBELER Kişilik Bilgi kıyası ile ölçülmez ve ölçülmeyecektir !
- Özel Üye
- Emektar Üye
- Usta Üye
- Acemi Üye
- Üye
- Cezalı Üye
RÜTBE ATAMALARI OTOMATİK AÇIKTIR !
Vakit emek zahmet ile üst makama ulaşılabilir.
Hayırlı Forumlar....
-
Hayırlı Nurlu Sabahlar
-
Niye almayalım başkan ? Mjo önemli bir yere kadar. %5 ini oluşturuyor atmosferin
Atmosferin %5 lik kısmı mjo ise geri kalan %95
Kısmıda bizim için önemli