Hayırlı günlerr 🌸 Nasılsınız?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günlerr 🌸 Nasılsınız?
bear grylls gibi hayatta kalmaya çalışıyoruz siz ?
-
- Resmi Gönderi
Site kuralları
"YAŞLILAR VAR BEN GİBİ, ANLAMAYAN, TÜRKÇE YAZALIM"
-
bear grylls gibi hayatta kalmaya çalışıyoruz siz ?
Aynı şekilde teşekkürler 🌸 Bear grylls demişken en sevdiğim sözünü de sizinle paylaşayım ;
"Hayat bir yolculuktur ve hepimiz her gün öğreniyoruz. Kucak aç buna. Artan acılar hayatın bir parçası sadece! Son olarak, ışığın sadece çatlaklardan süzülebileceğini de sakın unutma. Hepimiz biraz çatlağız. Kimi zaman o çatlak olmak içimizdeki ateşi yakan şey oluyor. Ancak ne zaman ki değişim ihtiyacımızın farkına varıyoruz, o zaman büyümeye başlıyoruz. Kendi muhteşem maceranda iyi eğlenceler! "
-
Aynı şekilde teşekkürler 🌸 Bear grylls demişken en sevdiğim sözünü de sizinle paylaşayım ;
"Hayat bir yolculuktur ve hepimiz her gün öğreniyoruz. Kucak aç buna. Artan acılar hayatın bir parçası sadece! Son olarak, ışığın sadece çatlaklardan süzülebileceğini de sakın unutma. Hepimiz biraz çatlağız. Kimi zaman o çatlak olmak içimizdeki ateşi yakan şey oluyor. Ancak ne zaman ki değişim ihtiyacımızın farkına varıyoruz, o zaman büyümeye başlıyoruz. Kendi muhteşem maceranda iyi eğlenceler! "
Ablacım iyi hoşta gri fon üzerine siyah yazı oldu mu şimdi
-
- Resmi Gönderi
😝
-
Diğer sözlerine bakmak isterseniz diye alıntı yaptım ondan siyah olmuştu ama düzelttim.
-
- Resmi Gönderi
Whisper abinin gençliğinden 😆
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Whisper abinin gençliğinden 😆
Bir yerden tanıdık geliyor 😅
-
- Resmi Gönderi
Bir yerden tanıdık geliyor 😅
Gelmesin sakın 🙂
-
Gelmesin sakın 🙂
Pardon ya karıştırmışım 😂
-
Bu sistem böyle gelirse,Ondan sonra Saadet hanima çok iş düşecek. malum, çok soğuk olucak onun için Saadet in paylastigi, sıcak model paylaşımlarina ihtiyaç duyacagiz.
-
haydi bakalım kaldi 3 saat 3 saat sonra kovanlar dolsun
mermi atisi yapacagiz. AZOR BEYLE BERABER tabiki
-
- Resmi Gönderi
haydi bakalım kaldi 3 saat 3 saat sonra kovanlar dolsun
mermi atisi yapacagiz. AZOR BEYLE BERABER tabiki
Hareketi saatler olunca kısa zaman paylaşımı gerek yoksa 24 saat ara ile paylaşmak iyi olur .
-
Hareketi saatler olunca kısa zaman paylaşımı gerek yoksa 24 saat ara ile paylaşmak iyi olur .
Hocam sabah bende oyle demiştim 24 saate bir aticam akşam guncellemesini
-