Hayırlı sabahlar.
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı sabahlar cümleten.
Hayırlı sabahlar
-
Hepinize hayırlı geceler

Güzel günleriniz olsun
Hayırlı geceler
-
Malatya da yağış ve oraj var sanırım
-
59 yaşında Dayım 1 hafta önce COVİD oldu. Gittikçe durumu kötüye gitti. Dün entübe ettiler kendisini. 0 alkol, sigara vs, 3 aşısını da tam zamanında yaptırmış. Gayet sağlıklı ve kendine çok dikkat eden biri. Durumu çok kritik...!
Rabbim acil şifalar versin İnşaALLAH
-
Hayırlı sabahlar
-
Maçtaki benim yakınımda ki adamlardan bir pankart açtı MESSİ GİRESUNA diye ben gülüp durdum 😂
Spor konusunda kontenjan mı doldu acaba
-
İçecek,meyve dışında bişey yiyesim gelmiyor midem bulanıyor acaba hastalanacam mı 🤔
İsmi güzel kardeşim Yusuf bak senin ruhuna iyi gelecek video paylaştım dini konularda tavsiye ederim bak izle .
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Anlaşıldı ben beyinsiz ahmağın tekiyim benim bu dünyada tek Allah'ım var başka kimsem yok insan denen varlıkta çok acımasız ne diyebilirim ki ben başka
-
13 Hafta 14.8.2021 Ağustos Cumartesi Muğla, Bodrum, BODRUM En Yüksek Sıcaklık 40.8
Başarılar Whisper ABİ
-
Bozuk değilse neden engelliyorsun affedersin ben gerizekalı mıyım? Sen bendne çok mu akıllısın
Frenle kendini
-
Anlamadım abi
Fazla resimler siliniyor.
-
@Yu_suf
Görseller ileri zamanda siliniyor sunuca da fazla yer kaplamamak için .
-
Erciyes sezonu açmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MaşaALLAH