Hayırlı sabahlar herkese.
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler kalanlara gidenlere , sabah görüşmek üzere HS ailesi.
-
Artık İstanbul derbileri az geride kalmak zorunda
İzmir derbilerine hazır olun
-
evet öyle valla 10 bin tl ye de yaptırsan 100 tl ye de yaptırsan yap ciziliyor simdi sunun kararını vermeliyim acaba camı yenilemeli miyim
tabi baska bir yolu varsa ki bence yok bu çizikleri geçirmenin baya iyi olurduÇok mecbur değilsen gözün o şekilde de görmeye alışacak doktora git belki numaran değişmişse cam yenilenir bu göz hakkında hava durumu tahmini gibi her doktor ve gözlükçü farklı bakar fakat işini gerçekten yapan doktor ve gözlükçülere. Lafım yok çizilen cam çizilmiştir.
Çaresi ya alışmak yada yenilemek.
-
benim zaten suan gözümdeki fabrikada yapıldı direk ve en iyi camlardan birisi yani ona rağmen çizildi yani ve ben bir sey yapmama ragmen sanssızlık… şimdi ne yapsam diye düsünüyorum
Tekrar anlatayım fabrikadan orjinal cam bu fiyata gelmez kaplamalı %64 inceltilmiş cam gelir gerisi
De gözlükçüde garantiside kırılma üzerine o kırılmada fabrikadan gözlükçüye camı çerçeveye takarken kırılma garantisi canım kardeşim
On bin tl lik cam bile 2 sene ömrü varmış
-
aynen öyle yani kaplamalı gözlügüm cok yansıma yapmasın diye ama simdi iste sorun baya yansıma oluyor çizikten dolayı

Kaplamayı gözlükçü kendisi yaptığı için fabrika garantisi olmaz
Öyle fabrikadan özel camlar var hemde mis gibi inceltilmiş 2 mm gibi
Tek cam 10000 yani on bin tl artık hesabını sen yap ne kadar özen gösterelim genede çiziliyor camlar
30 senedir ne camlar gördüm gözlükçüm dostumuz yanlış bilgi vermez bana
-
Sen cama özel bir kaplama yaptırmışsın güneş ışı lamba gibi gözünü almasın diye doğrumu
-
Gözlük camlarının ömrü 2 sene 1 senelik garantisi vardır
-
valla doğru, nasıl anladınız iki gözümde de 5 derece miyop var
8 yaşımdan beri kullanırım gözlük
-
aynen sürmüyorum zaten hiç ellemedim bile sadece bezimle siliyorum arada bir
Anladığım kadarı ile miyop var sende ileri derecede
-
Sakın cama bir şey sürme az işim var dönüş yapacağım
-
-
Ne güzel halen serin serin esiyor hamdolsun
-
Gençlerbirliği Taraftar Birliği Alkaralar
Düşmeme Olmasın Adı Altında Bildiri Yayınladı
Bizde kışın yağan kar erimesin diye bildiri yayınlayalım
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.