Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Galeri galeri galeri
Şimdi galeriden resmi ekle buraya
-
-
Galeri galeri galeri
-
Sıkı bir çalışma ile seneye virgül atışı sistem ve sistemleri sizlere paylaşmak isterim ,nokta atışlarını beceremedim bu sene .
Yaz ayında iyi bir tatili hak ettim sanırım motivasyon amaçlı!
-
-
Daha Çok Göster
GFS nin son verileri ayın 23 den sonraki salınımın şimdiki sistemden daha güçlü olacağını işaret ediyor
AO pozitif fazdan negatife faza inişler var benim radarım da buradan takılıyor , beni ilgilendiren durumdayız
NAO pozitiften negatif faza iniş gösteriyor şimdilik Avrupa kaçan bir soğuk atak olmayacak gibi .
Buna ECMWF verileri de destek veriyor ,
Şimdilik sonuç MART ayının 20 kadar bitmez bitmedi kış mevsimi .
Yani 384 saatler bitmez gibi sizler kar keyfi yaparken ben iş yerindeyim .
Bitmez 384 saatler
Konudan da vaz geçemiyorum
-
Önemli hatırlatma resimleri ,videoları ,fotoğrafları
Galeri özeliğini kullanmadan siteye yükleyenler galeri haricinden yüklenen resimler sistem tarafından otomatik olarak siliniyor ECMWF GFS
Bile olsa çok beğendiğiniz çıktıları bile galeri özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim.
-
Eline sağlık hocam .
:yumruk:
-
Mutlu günler
-
istanbulda kış bitemez.
Nisan mayıs haziran temmuz vs devam eder
-
Bu gfs iyice bozdu mersinli cihangir duruma El atmali Sinan
İstanbul için finiş kar yağmaya bilir .
-
Kışı bitiren bitirene. Şu an üstümüzde ki soğuklar inse EFSANE nedir ve nasıl yaşanır onu görebilirdik.
Kış mevsimi tarihsel olarak devam etmekte
-
Mevsim normallerinin altındaki yağış tahminim Nisan ayını da kapsamakta , daha geniş ve daha kapsamlı tahminler gelecek !
Yakında ...
-
Benim için güzel bir güncelleme yağış bakımından kısmen tüm kıyı kesimler yağmurlu kıyılar için KAR beklentim yok .