Geçmiş olsun kardeşim
Eyvallah kardeşim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçmiş olsun kardeşim
Eyvallah kardeşim
deme hocam Sinan
@Yusuf geçmiş olsun dostum ?
@Yusuf geçmiş olsun dostum ?
Eyvallah dostum sana da saolasın sizin geçmiş olsun alınca daha güçlü hissediyorum kendimi teşşekürler hepinize..
Yorunlaman varsa zaten can abi veriyor rutbe ?
Birde benim HAVAHİKAYE diye bir konum vardı ona ne oldu abiler yeni bir hikaye yazmayı düşünüyorum da
Önemli hatırlatma resimleri ,videoları ,fotoğrafları
Galeri özeliğini kullanmadan siteye yükleyenler galeri haricinden yüklenen resimler sistem tarafından otomatik olarak siliniyor ECMWF GFS
Bile olsa çok beğendiğiniz çıktıları bile galeri özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim.
winter is comming dostum kb. Paylaş devamini.
@Yusuf Geçmiş olsun Allah şifa versin
Whisper abim ?
Alaska
kis bati için 14 15 ocakta.geldi 20 subatta.bitti. (suanlik)
Hatta subatin ilk 11 12 .günü felaket sicakti ( aya göre ) bursa 25 dereceyi gördü gölgede guneşte 30 u görmuştür.
10 12 gun boyunca 20 22 23 21 derecelerde gitti.bu inanilmaz.birseydi şubat ayı için
Uzun soluklu sıcak mayis ayını zorladı .
Kiş cok geç geldi marrta nolur illaki soğuk olur yani günduz 7 8 dereceleri görurüz ama 3 derece 4 derece kar sınıtı olurmu süpheli dalga gelir ama kar yaparmi belirsiz
Yağmura ihtiyaç var bursa nilufer baraji % 25 lerde dohancıda % 27 civarlarında..
Nilufer barajinda su 3 ay once tamamen bitmişti yeralti kaynaklarindan cekiyorlardi
Marrta eskiden surprizler oldu martin koca kari sogugu olurmuş (kuru soğuk ) olarak geciyor
Bursa 2010 yada 2011 da marrta bi 15 20 cm kar aldı merkez ki goremedim.askerdeydim
Onun dışında 2018 1.martta 1 cm 2.cm.kadar aldıydı ?
Yani 10 senedir marrtta kar alamıyoruz .
Benim.sahsi fikrim % 15 % 20 civarları
Kardan daha çok yağmur lazim.acil mart ayinda guzel yagislar almamiz lazim.
Soyle 48 saat ince ince kendi halinde yaģan yagmurlar lazim bize umarim.martta devam eder .
Kuraklik devam ediyor
Galeri galeri galeri