Foruma girememistim bu aralar pek dogum gunu kutlamalarini simdi gordum hepinize cok teşekkür ederim ![]()
karkunduzu tarafından yazılan gönderiler
-
-
24 ocak sistemindeki olusumun benzerinin olusma ihtimali aksam guncellemeleri ile birlikte yukseldi
-
Psikolojik mıdır değil midir bilmiyorum ama anlatmak isteyipte anlatamadığım bir sağlık sorunum var şimdi elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım siz anlamaya çalışın benim için yeterli. Beynimin içerisinde çok hafif ağırlıkla beraber çok hafif bir ağrı var. Çözemiyorum gözlerimde çok hafiften sulanıyor ve yanıyor. Neyim olabilir doktora anlattım ama bir türlü anlayamadı beni
Geniz akıntısı, burun ve kaşlarda ara ara zonklama hissi varsa sinüzit olabilir. Gozdeki yorgunluk da vuruyordur belki ekran surenizi azaltin derim.
-
3-4 mart i merakla bekliyorum açıkçası. Bir kac güne net veriler gelir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mütevazi
-
Eren Bize yarayan mor olanlar idi sanirim degil mi?
-
Uyarı ne yazdı karkunduzu
Konu kapalı mi der,onaya mı düşer?
Direk yazi yazma kutucuğu yok
-
Veri paylaşım konusuna yazamıyorum sebebi nedir?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 15 i gibi beklediğim sistemin gelişi sadece bu verilere bağlı olsaydı gelirdi. Batılı rüzgarlar da zayıflarsa, doğru bir faza gecilirse cok guzel olur. Bir sonraki yıla kadar kar yok bu arada

-
14-17 ocak 2022

-
Kimsenin dinine karışan veya saygı göstermeyen olmadı. Saygılar😊
Biliyorum hocam estağfurullah benim içimden geldi yazmak istedim onceden

-
Herkes istedigi dine inanabilir bu arada unutmayalim ve saygi gosterelim.
-
Yılbaşı ve ocak ilk günlerinde bir şeyler var pazartesi bakmaya baslayacagim
Gfs senaryolari ve ana senaryo gostermeye başladı bugun itibariyle. Hafta ici daha guzel sinyaller bekliyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakalım yilbasinda notre cikacak mi? 300 lu saatlerden sonra azorun yukselmesini dogruluyor veriler. Fakat notre ciksa da illa sistem alacagiz diye bir sey yok tabii ki.