Çok serin ya da hafif soğuk denilebilecek bir hava mevcut, asıl soğuma daha gerçekleşmedi. Haziran gelmeden Tam anlamıyla ısınmayı kimse beklemesin. Kuzey kutbundaki soğuklar zayıflasada hala bir miktar güçlü oldukları için soğuk hava atakları mümkün olabiliyor.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bugün doktora gittim, iki tane test yaptı ve ikisinde de sorun çıkmadığını belirtti doktor. Ama benim çok az bir bilgim vardı bu testlerin ne anlama geldiğine dair ve raporları incelediğimde sıkıntı olduğunu anladım. Doktor zaten uzman değildi ve işten fazla anlamadığını belli etti. Gireceğim bir test daha var ve en önemlisiymiş ürodinami testi diye geçiyor adı. Eğer bir tanı alamazsam tüm sorumluluk o doktorundur. Başıma bir şey gelirse doktorun adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını isterim.
-
psikiyatr a devam ediyormusun yusuf. ilaclarini dogru kullaniyormusun.
Evet
-
Teşekkür ederim bir iyi bir kötü oluyorum, kısa süre iyi olduktan sonra yine başlıyor felan filan.
-
nörojen mesane sebebiyle mesanemde biriken idrarı hissetmiyorum. Ve hissetmediğim sürece idrarı dışarı atamıyorum. Muhtemelen 24-48 saat içerisinde bir çok komplikasyon gelişecek ve bu komplikasyonları acildeki doktorlar fark etmezse bir kaç gün içinde öleceğim. Bu komplikasyonların en tehlikelisi mesane patlaması mesanem patladıktan sonra şiddetli bir ağrı hissedeceğim ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkacak. Neden şuanda acile gitmiyorsun diyorsanız orası sır olarak kalsın. Şuan göz göre göre riske giriyorum beni bu riske girdirip hayati tehlikeye sokanlarında Allah belasını versin diyorum. Belkide son günlerimi yaşıyorumdur hakkınızı helal edin.
-
İyi akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine bakımımızı yaptık
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Selamünaleyküm Hayırlı akşamlar
Kalp krizi sonucunda anjiyo olduk ve bir adet Stent takıldı
Tekrar geçmiş olsun
-
Aşırı şekerli gelmişti bana. Bitterden devam, sana afiyet olsun 😅
Çikolata dediğin şekerli olacak adı üstünde tatlı 😀
-
Canım çekince arada bir alırım. Çok lezzetli bir çikolata fiyatı pahalı olsa da tavsiye ederim 40-45 lira civarı bir şeydi sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hastalık bitmiyor bende de nörejen mesane var, kesin tedavisi yok. Tedavideki amaç böbrek hasarını engellemekmiş. İdrarımı tam yapamıyorum ve bu durum idrar yolu enfeksiyonu ve mesane taşlarından tut böbrek yetmezliğine kadar gidebilirmiş. Böbreğe nasıl zarar verebilir diye araştırdım mesanede kalan idrar basınç yapıp böbreklere geri akış yapabilirmiş ve bu böbrek hasarına neden olabilirmiş. Ama bu çok uzun vadeli zararları genelde 2-5 sene arasında gelişebilirmiş bu durum
-
Anjiyo olacağım haber ederim sonra
Çok geçmiş olsun abi
-
Kırklareli merkeze orta kuvvette kar yağıyor bu ayda
Bu ayda derken? Her mart ayında özellikle iç kesimlerde kar görülür..
-
Kuzeydeki soğuklar hala çok güçlüyken mart ayında sıcak hava gelirse tabii ki dehşetül vahşet sıcaklık farkları mümkün 30 derecelerden sonra İstanbul gibi şehirlerde deniz etkisi kar vermiş gfs böyle olay yok 😲😲😲