Diyagram çok iyi
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan abi çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama x hesabıma takipçi istiyorum biraz. Ne yapabilirsiniz benim için 🙃
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Watch unnamed | Streamablestreamable.com
-
Yeni profil fotom beğenmezseniz değişirim hemen 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kıbrıs çok sıcak yanıyoruz her gün renk değiştiriyorum yok mu yakın zamanda bir yağmur ya
Sorumlu ve uzman üyenin Bunu yazması değişik..
-
Gifli profil fotoğrafı yapmayı öğrendim iyi ki 😂
-
Eline sağlık senin adına sevindim .
Yusuf biraz sağlık sorunlarım vardı ve ufak tefek devam ediyor fazla konsantre olamadım bu konuya fakat bizim sitede istediğin tema vardı .
Çok geçmiş olsun abi.
-
kahverengi sesi size tanıtayım, soğuk havada ya da dev buzdolabının içindeymiş hissi veriyor. Yağmur sesi, rüzgar sesi, vb seslerden sonra en sevdiğim sestir kendisi. Gece kulaklığı takar gözlerimi kapatır bu sesle uyurum rahatlatan zihni açan bir Etkisi var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bir uygulama sayesinde siteyi amoled siyahlı yapmayı başardım Sinan abi 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi günler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2 gün önce amcamlar İngiltereden "mevlana" markalı bir seylan çayını bize getirdi. Kesinlikle Türkiyedeki çaylarla, İngiltereden gelen çayın ciddi bir kalite farkı var. İçtiğim zaman duramadım 5. Bardağı bitirdim. Geçenlerde bir adam Türkiyede satılan Bir çayı elekten geçirdi ve videosunu çekti. Yarım kilosu toz çıktı. En kalitesiz
bize en kaliteli
elin yabancısına gidiyor. İngiltereden gelen çayı tasarruflu içiyorum ki hemen bitmesin. Kesinlikle çok kaliteli bir çay.
-
Rica etsem rt beğeni atar mısınız tweetime
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ecmwf diyagramanın 850 hpa ortalaması Bursa da bile bu vadede +8 e oturmuş (tabii ki yapay zekaya hazırlattım öyle bir şey yok), 😂
Hatta bir çok yere hesabımı paylaşırsanız çok sevinirim biraz gelişmek istiyorum 40 takipçiden sıkıldım 😂