Ecwmf uzun vadede normallerin altında 850 hpa sıcaklığı tahmin etmiş. Vade uzun olmasıyla beraber hem gfs hem Ecwmf diyagramlarının bu ihtimali yükseltmesiyle ana senaryolarda daha iyi serinlemeyi onaylamaya başladı, olası senaryolardan en iyilerini ecmwf bu sabah vermiş vaziyette
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dışarısı fön makinesini açmıssın gibi sıcak. İşiniz yoksa dışarı çıkmamanızı tavsiye ederim evlerinizdeki pencereleri de kapatın açıksa.
Akşam saatlerinden itibaren pencereyi açacaksın sabah 8:00 sularında, Pencereleri kapatıp perdeleri çekeceksin ki dışarının sıcağı geceden kalan serin havayı bozmasın.
-
Neden bizim forumumuza ait mevsimlik tahmin yok?
-
Gözlerde bozuldu 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hala 28 30 bandında sıcaklık rüzgar yetisse bile evdeki sıcak hava zor dağılır
Şuan gayet rahat evde serinlemiş
-
Aman aman uzak kalsın Yusuf
Yok ben korona virüs gelsin demiyorum, sadece tartışmalarını özledim. Bir farkındalık kazandırıyorduk kendimize.
-
Bakıyorumda uzun zamandır forumda güzel sohbetler yapmıyoruz 2-3 sene oldu. Korona virüs tartışmalarımız çok iyiydi özellikle 🤣
-
İyi akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Forumu çok hareketsiz görüyorum, yaz ay'ı normaldir fakat ilk defa böyle görüyorum burayı yaz olsa bile bir nebze aktif görürdüm burayı.
-
O nasıl dolu yahu gropuel gibi
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İstanbul da fena şeyler oluyor..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam kırmızı kütleye denk gelmişsin, videoyu izleyince gördüm. dolu barındırabilir o kütle. Dolu yağdı mı? Abi.
-
Çok teşekkür ederim
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ya evin içerisi sıcak, ya da psikolojik olarak sıcaklıyorum ikisinden şüphelendim 🤔