Aman aman uzak kalsın Yusuf
Yok ben korona virüs gelsin demiyorum, sadece tartışmalarını özledim. Bir farkındalık kazandırıyorduk kendimize.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAman aman uzak kalsın Yusuf
Yok ben korona virüs gelsin demiyorum, sadece tartışmalarını özledim. Bir farkındalık kazandırıyorduk kendimize.
Bakıyorumda uzun zamandır forumda güzel sohbetler yapmıyoruz 2-3 sene oldu. Korona virüs tartışmalarımız çok iyiydi özellikle 🤣
İyi akşamlar
Forumu çok hareketsiz görüyorum, yaz ay'ı normaldir fakat ilk defa böyle görüyorum burayı yaz olsa bile bir nebze aktif görürdüm burayı.
O nasıl dolu yahu gropuel gibi
İstanbul da fena şeyler oluyor..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tam kırmızı kütleye denk gelmişsin, videoyu izleyince gördüm. dolu barındırabilir o kütle. Dolu yağdı mı? Abi.
Çok teşekkür ederim
Ya evin içerisi sıcak, ya da psikolojik olarak sıcaklıyorum ikisinden şüphelendim 🤔
bugün(cumartesi) ve özellikle pazar günü hava bunaltıcı olucak
Aslında dün ve evvelsi günde bunaltıcıydı.
Bu akşam boğaza yakın Güney ilçelerde hava sıcaklığı rahatsız edici gibi.
Soğuk hava tam tersi psikolojime iyi gelirken, sıcak hava iyice batırıyor. 3-4 ay çekeceğim var belli.
selamlar ahali.
kultursuz rolune girmek nasil oluyor dark and cold . pek anlasilmamis yazdigin
Kaba, duyarsız, görgüsüz biriymiş gibi davrandığınızı söylemek istedim.
Maşallah tüm tanıdıklarımın sesi soluğu çıkmıyor ajan xx-0 gibi sinsice takipçim oluyorlar ne Hal ne hatır sorma var. Kültürsüz rolüne girmişler.