dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Bizim için en iyi mevsimler kış ve İlkbahardır dostlar. Yanlış bilinen şeylerden biride sonbahar mevsiminin, İlkbahardan daha soğuk olmasıdır. İlkbahar mevsimi, sonbahar mevsiminden soğuk açısından daha zengindir. iç Anadolu için çok daha yağışlı. Çünkü kırkikindiler İlkbahar mevsiminde başlıyor. Mevsimlerin Yağış açısından verim sıralamasını yapacak olursam şayet, Şu şekilde olurdu:

Kış

İlkbahar

Sonbahar

Yaz

Tek sevmediğim mevsim yaz mevsimi olmakla beraber, sonbahar mevsimini sevdiklerimin arasında 3. Sıraya İlkbahar mevsimini ise 2. Sıraya koyabilirim.

İlkbahar mevsiminde hem kar sürprizleri hemde yeri geldiğinde bol soğuk havalar mevcut olabiliyorken, sonbahar mevsiminde ılık günlerin daha ağır basması sonbaharı daha az sevmeme sebep olabiliyor.

Yeni dünya düzeni nedir bilmeyenler için kısaca açıklayayım. Dinlerin olmadığı, herkesin herkesle cinsel ilişkiye girebildiği. Küreselciler tarafından çiplerle takip edilip özgürlüğümüze sınırlamalar geldiği bir dünya. Herkes gündemi takip ederken küreselci elitler yeni dünya düzenini getirmek için çeşitli savaşlar, ekonomik krizler getirmeye çalışıyor. İlk hedefleri insanları namussuzlaştırmak bunu şiddet içeren diziler, filmler ve oyunlarla yapıyorlar. Ayrıca topluma uygun olmayan kıyafetleri özendirip insanları yozlaştırıyorlar. Eskiden bu kadar dikkat çeken giyim tarzları yoktu çünkü Küreselcilerin öyle bir amacı da yoktu. Ancak televizyon, bilgisayar, telefon çıktığı günden beri insanları medya yoluyla istedikleri gibi yönetebiliyorlar. Haberlerde hangi yanlışı doğru bilmemizi istiyorlarsa o haberi gündem yapıyorlar ki, onların istedikleri gibi ilerlesin her şey salgın yalanlarıyla, planlı savaşlara, Kısacası Tüm yalanları ortaya koyup bu yol ile kontrol edilebilir insan modeli oluşturmaya çalışıyorlar. Hatta yeni dünya düzeninin kuracakları tarihleri kendileri çoktan belirledi 2080-90 yıllarına Kadar dinlerin olmadığı, namussuz, herkesin herkesle ilişkiye girebildiği, kontrol edilebilir insan modeliyle dünyayı tamamen yönetmeyi hedefliyorlar

Bir bitki keşfettim çaya çok yakışıyor.

Tanesi 5000 bin TL'ye satılan bu değerli bitkiden yaklaşık 10 gramlık (35 tl lik) almanız bir kaç sefer kullanmak için yeterli olacaktır. İlk önce bir bardağın tabanı ile kakuleleri hafif çatlatıp ardından demlenen çaya 1-2 adet attığınızda bergamot aromasından Daha lezzetli bir aroma oluşabiliyor. Ayrıca faydası'da Çok bunlardan biride psikolojik olarak rahatlatma özelliğine sahip. Ben ilk denediğim zaman inanamadım :çay: çok lezzetli oldu 😊

1000033908.webp

Lakin erkek de değil zaten..

Bunu müzik alanında da yapıyorlar.Genc gruplarda olanların giyim,saç,makyajlariyla ne oldukları belli olmuyor.

Velhasıl gençler dikkat edecek, erkek erkek gibi, kadın kadın gibi olmalı.

Ama giyim ama saç ama Kaş vesaire vesaire ile cinsinin özelliklerini taşımalı

Tamamen şeytanın oyunu böyle şeyler

Bu arada ben artık hiç bir verinin birebir gerçekleşebileceğine hiç inanmıyorum. Size de bu kararı almanızı tavsiye ederim. Şimdi görünen batı karadeniz yağışın kaymağını yiyor görünüyor ama gidip doğu Karadenize de yağabilir istanbulun ortasına da. Açıkçası az öncede dediğim gibi verilere tamamen inanmıyorum. Batı karadeniz mi dedi daha doğusu veya batısında gerçekleşme ihtimali az değil bana göre artık. Kazık yiye yiye herkes öğrenecek benim gibi bu kıçıkırık modellere karşı nasıl dikkatli olmak gerektiğini

Yarın öğleden sonra saat 15:00 gibi şehrin kuzeyden kesimlerden başlayarak karadeniz üzerindeki Yağış hattının uç kısmından fena olmayacak şekilde kısa süreli etkilenecek gibiyiz.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Özellikle Anadolu yakası yağış konusunda yine daha şanslı gibi, batı Karadenize yaklaştıkça Yağış daha da artacaktır.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Sıcaklıklarda yine sağlam sonbahar değerlerinde görünüyor, hatta geceden itibaren kalın giyinmek şart gibi.

Yıllardır bir hayalin peşindeyim Uğruna bir sürü gece boyunca uykusuz geçirdim nice sabahları sessizlikle karşıladım. Her defasında bu kez olacak dedim, ama her seferinde başıma taş gibi düştü hayat. Sanki kader inadımı sınar gibi önüme engeller koydu sanki dünya pes etmemi ister gibiydi.

Etrafıma baktım herkes kendine yabancı olmuş. Bir zamanlar değer denilen şeyler toz olup uçmuş. Şerefini, namusunu, vicdanını bir köşede bırakıp yürüyen insanlar dolmuş her yer. Kimin kalbi taş, kimin yüzü maske belli değil Dünyanın çivisi çıkmış düzeni bozulmuş, insanlığı unutmuş bir çağdayız

Bense bu bozulmuş dünyanın içinde, derin suların arasında savruluyorum. Bazen nefesim kesiliyor bazen karanlık bastırıyor ama içimde hâlâ sönmeyen bir ışık var. Ne kadar dibe çekilsem de, o ışık bana devam et diyor.

Ve ben biliyorum Bir gün gelecek, bu çabamın karşılığı olacak. Yemin ederim başaracağım. Kendime söz verdim geri dönüş yok artık. Ne olursa olsun, düşsem de kalksam da hedefime varacağım. Sana söz Kendime söz

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.