Bu modellere neler oluyor bilmiyorum ama bir sürpriz hissediyorum yukarıdan -10 lar bize gelmeye çalışıyor yakınlaşmışlar birde. Aklımın ucundan kar yağması geçiyor böyle görüntüleri gördükçe.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi sakıncasi yoksa bu ilaçlari kullanmanin sebebi konusma ile cozulebilirmi yoksa bir hastalikmi
Hastalık
-
Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya
-
Osman ın ezeli düşmanı oloftan Osman beye ilk yara..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
sağolun abilerim
Geçmiş olsun.
-
yorgunluk ve çok çabuk acıkma varsa gine bi insülinede baktır abi
Çabuk yorulma çabuk susama çabuk can sıkıntısı var
-
Gün içinde yorgunluk bitkinlik veya baş dönmesi göz kararması falan varsa vitamin eksikliğinden dark and cold
Göz kararması var yorgunlukta var ama o çalıştığımdan dolayı otursam geçer yorgunluğum..
-
-
Teknolojik eşyalara çok bakmaktan gerçek dünyadan kopuyor insan
Aşırı bağımlıyım doğduğum günden bu yana saatlerce elimden telefon düşmez
-
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
-
Kullanımı p30 liteden daha hoş. Tasarımını beğendim önceki telefonum gibi ince değil kalın telefon sevdiğim için hoşuma gitti. Bir tık daha büyük ekranı var ram işlemci vs zaten 1000 puan veriyorum
-
Canavar gibi telefon aldım 6500 TL'ye 8 GB ramı var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu ben gibi çirkin yav

Bence gaayet yakışıklı, aynı senin gibi...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuruluş Osmandaki yeni favori karekterim
-
Tünaydın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.