Bu ben gibi çirkin yav
Bence gaayet yakışıklı, aynı senin gibi...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu ben gibi çirkin yav
Bence gaayet yakışıklı, aynı senin gibi...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuruluş Osmandaki yeni favori karekterim
Teşkilat filminde ki hali daha çok hoşuma gidiyordu ben bu adamı iyi karakter olarak beklerdim
Günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar herkese
Hayırlı cumalar
Hayırlı Cumalar,iyi günler HS ailesi
Sistem konu başlıklarını şimdiden mi açalım verelim mi tarihleri kış mevsimi tahmininde yazdıklarım var
Sistem konu başlıklarını şimdiden mi açalım verelim mi tarihleri kış mevsimi tahmininde yazdıklarım var
Abicim yap bişeyler artık lüfen
Canavar gibi telefon aldım 6500 TL'ye 8 GB ramı var
Güle güle kullan dark and cold
Hayırlı günler herkese
Kullanımı p30 liteden daha hoş. Tasarımını beğendim önceki telefonum gibi ince değil kalın telefon sevdiğim için hoşuma gitti. Bir tık daha büyük ekranı var ram işlemci vs zaten 1000 puan veriyorum
Hayırlı geceler herkese
İyi geceler 25 ekimde güneş tutulmasını yaşayacağız hep beraber etkilerini de göreceğiz.
En son yaşanan tam güneş tutulmasında hiç iyi anı bırakmamıştı bende
İyi geceler 25 ekimde güneş tutulmasını yaşayacağız hep beraber etkilerini de göreceğiz.
En son yaşanan tam güneş tutulmasında hiç iyi anı bırakmamıştı bende
Allah afetinden korusun
Hayırlı geceler abim
Gece bir anda beliren dis ağrısıyla şu saat itibariyle kendimi acilde buldum dis ağrısı fena bir şey vallahi kanal tedavisi dedi doktor salı günü yine gidecek bakalim
Gece bir anda beliren dis ağrısıyla şu saat itibariyle kendimi acilde buldum dis ağrısı fena bir şey vallahi kanal tedavisi dedi doktor salı günü yine gidecek bakalim
Geçmiş olsun Semih..
Evet çok zor diş ağrısı..Tez şifa inşaallah