Sizden ricam var, Bana acemi meteorolojik sorular hazırlayıp sınav yapar Mısınız? Kendimi test etmek istiyorum. Ama bayağı kolay olsun çünkü ne kadar kavradım onu öğrenmek istiyorum.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Burayı ailem gibi belledim, öz ailemi sevmiyorum. Ama burası ailem gibi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul da hava üşütmeye başladı. Sabaha karşı uzun kollu kıyafet, ve hırka gerekecektir.
-
Akşam bu hava üşütür, şuanda bile oldukça serin.
-
Evimizde mantar çıktı..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dizilerde kötü karekter mi olmaya Müsaitim yoksa iyi karekter mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ,
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF eylül 5-6 7 daki serinleme için bunu öngörmüştü.
ECMWF son çıktı Soğuk törpülendi
Tam benim dediğim gibi +8 verdi modeller. Tebrik edin bakayım
-
Oldukça serin geceler bizi bekliyor.
-
💗💗💗💗💗
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
7 Eylül gecesi saat 0:00 sularında sıcaklık stanbulda 19 derece civarında
Sıcak duşumu aldım, çok hoş bir uyku bastırdı anlatılmaz.. Ben uyuyacağım yarın görüşürüz..
-
Bugün akşamüstü çektim. Sonbahar yaklaşıyor..
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Güzel bir kıyamet koptu arkadaşlar ya.... Sorun yok yanii.
-
Bursadan sonra bize sıra geliyor kırmızı kütle vuracak konumumu az kaldı..