Güzel bir kıyamet koptu arkadaşlar ya.... Sorun yok yanii.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
İstanbul 2. kez patlamış .
-
- Resmi Gönderi
İstanbul 2. kez patlamış .
Nasıl yani?
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Nasıl yani?
Yağış tahmini tutmamış doğusuna az bir yağış olmuş bazı yerlere o kadar batı tarafına hiç yağmamış çisenti bazı yerler Afad uyarı yapmış mesaj atmış .sosyal medyada tahmin yapanlarda tahminlerimiz tutmadı diyor .
-
dünkü icon yağış.. İcon istanbul için yağışı tutturmuş gibi duruyor .
-
dünkü icon yağış.. İcon istanbul için yağışı tutturmuş gibi duruyor .
Karadenizin üzerindeki yağışa bak be
-
aynen iyi yağış vermiş yağdımı öyle yağıcak
ne o öyle 5 10 kg
yalnız çok bunaltıcı hava samsunda çatlıcam yani dışarı çıktım en fazla 30 dk gezdim eve geldim şakır şakır .
son 4 -5 gün yağmasada seirnlesin artık bari . arkasından bi sıcak daha var gibi duruyor gerçi .
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren attım istek
-
Ağıstos ayı bu şekilde noktalandı .. 1981 - 2010 a göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugün akşamüstü çektim. Sonbahar yaklaşıyor..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
dark and cold süper olmuş Yusuf
-
yapraklar sıcaktan dökülmüş :D
-