Öylemi demiş beni ana hesabımdan engellediği için ne attığını bilmiyorum
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwfnin ara güncellemesine nereden bakılıyordu, link atar mısınız? Hem göz atmış olursunuz güncellemeye..
-
Kesinleşti diyebilmemiz için kısa vadeye girmemiz gerekiyor önce. Şu an uzun vadede hala. Modeller bu vadeye fikir verir sadece. Sistem geliyor dedirtmez. Mutabık olsalar bile.
O zaman kerem Ökten üşüyeceğiz diye tweet atmasıyla büyük hata etti, risk aldı yanılma ihtimali var.
-
dark and cold modeller öyle gösteriyor çünkü
Ben pek anlayamadım olayı, gfs öyle göstermiyor. Kesinleşmesi için modellerin mutabık olması lazım değil mi
-
Kimseyle aşık atamam yarışamam fakat modellerin ve modellere yorum yapanların gördüklerini biz çok dikkat çekici bir tarihte yazdık
Sadece farkımız olsun diye tesadüfen bildi gibi olmasın diye hemde bu sene daha da erken form tutalım .
Sonra bir konu açarız nerede kalmıştık diye
Tarihe aralığı da yazar .
Sence nasıl gelir ecmwfdeki gibi mi olur gfs mi , ya da ortada mı buluşurlar.
-
Sinan abi geleceği görüyor bu tahmin olamaz
-
Şaşırdım.. Kerem Öktende benimle aynı fikirde 5 eylülde üşümeye hazırlanın diye tweet atmış.
-
Elime fırsat verdiniz ilk başarılı tahminim olursa ilk kez birilerini yanıltmış olacağım 😂
-
Kaldı ki vade artık çok uzun değil, Oguzhan o yüzden modellerin hayal satması gereken zamanı çoktan geçtik. Artık olaylar ciddi..
-
Benle iddiaya giriyorsunuz, eğer haklı çıkarsam ilk kez başarılı tahmin yapmış olacağım ve tebrik etmek zorunda kalacaksınız benden demesi 😂
-
+14 de ısrarcıyım
hadi bilemedin 12 olsun ama 8 çok ama çok düşük ihtimal %5 bile değil olasılık.Dediğin şeyi nadiren veriyor, nadiren verdiği şeyi nasıl daha yüksek ihtimal tutuyorsun 😂
-
+14 den düşük olmaz bana göre. Bekleyip görelim.
Güncellemelerde çoğunluk olarak +8 +10 +12 ler veriyor üçünden birisi olacak +8 i daha sıklıkla veriyor bu arada
-
Ecmwf efsane gibi bişey deniyor bunun başka bi izahatı yok. O serin hatta mevsime göre soğuk atağın gelmesi çok zayıf. Mesela istanbulun eylülün ilk haftaları 20 derecenin altına gördüğü yıl yok denecek kadar az. Ben 25 in altını bile görmez diyorum 20 eylül den sonra falan olabilir. Bu tahmin değişecektir yada en az 2 hafta ertelenir.
Gfs öğlen güncellemesini takibe al, bu arada ben +8 bekliyorum o sistemde.
-
Profilime böcek koydum. Artık onun ismi "Böcek Osman".
-
Eylülün ilk haftasında batı için öyle soğuk girişi ben hiç görmedim Bu şekil gelirse dağlar beyaz
soğüuğuda sokmuş içeri kadar .Gelsin bakalım .Törpülenecek yada tarih ertelenecek bence bekleyip görelim.Ben +8 bekliyorum hislerime göre