Hayırlı sabahlar, hayırlı sahurlar herkese
Bu sözün söylenme sebebi de malum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Demek ki benim hiç şansım olmadı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar, hayırlı sahurlar herkese
Bu sözün söylenme sebebi de malum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Demek ki benim hiç şansım olmadı
Pazartesi gelecek soğuk hava dalgasıyla sokaklar sessizleşecek sakin sakin yağan yağmur konuşacak yalnızların yüzü gülecek. Akşam sokakta Yalnız başımıza yürümeyi özlemişiz. Kışı ve sonbaharı sevmemin sebeplerinden biriside bu. Karanlığın sessizliğin yalnızlığın dostu olan mevsimleri çok seviyorum.. 🙂
Artık meteoroloji biliminde taze kar ile bayat kar ayrımı yapılmalı
Taze kar: daha yeni yeni kar örtüsü oluşmuş. Yumuşak ve ayak basılması keyifli kar
Bayat kar: kar örtüsünün güneş görmesinin ardından kismi erimeyle birlikte gece havanın açması ve en az - 1 dereceye gerilemesi geri kalan kar örtüsünün sertleşmesi... Bayat karla kar topu oynanmaz insanın canını yakar üzerine basarak yürümekte pek keyifli değildir.
oraj olurken mor kütleyle karşılaştığımızda dolu olmaması mümkün mü bugüne kadar kırmızıdan ötesine geçtiği zaman dolu olduğunu gördüm normal yağmur olmadı
Yanii Gölcük nasıl bu kadar şanslı olabiliyor bilemiyorum ama koskoca marmarada gözüken tek kırmızı kütle dönüp dolaşıp gölcügü etkiledi. Bir ara bir kaç saniye ince dolu bile yağdı
İlk Oraj için heyecanlıyım. Gerçek hava delisi sadece kar sevmez her türlü hava olayına aşıktır...
Dün oluşturduğum sözü Twitter hesabımda paylaşmıştım. Örnek olarak mesela :
Etrafta şimşekler çakarken ellerimi yukarı kaldırıp BEN BURADAYIM! demek istiyorum
Yusuf hocam hikayeyi devam ettirecek misin çok sarıyordu
Öncelikle hoca sayılmam ben. Sıradan bir insanım kardeşim ama saolasın hitabın için. Maalesef bıraktım bu işleri. Daha çok kendi çapımda sözler oluşturmayı planlıyorum artık. Tabii Sinan abinin izni olursa ![]()
Merhaba bu işi iyi bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.
Perşembe günü oraj görülecek biliyorum ancak kuvveti ne denli bilmem hangi renkte kütleler görürüz. Daha önemlisi Kocaelinin doğusu oraj konusunda şanslı mı
Serin bir akşam
Serin değil soğuk bence..
İyi akşamlar. Sepserin bir pazartesi akşamı yaşıyoruz. Ayrıca gece yağış olsa tadından yenmez ki zaten gece yarısı burayada uğrayacak deniliyor. Yağsın bakalım
Radarda yağış kütleleri görünüyor oraj olacak sanırsam. Mutlu olurum gelsinler buyursunlar..
İyi akşamlar dilerim kıymetli dostlarım. O kadar ılık hatta sıcak havadan sonra bu serinlik ve güzel yağmur iyi geldi zihinlere akşamın şu vakti ciğerleri tertemiz eden serin bir hava mevcut. Sabah lodos fırtınası ile uyandım ardından bayağı kuvvetli bir yağmurla. Cama vuran rüzgar sesi bana ayrı bir huzur veriyor gökgürültülü sağanakları da özlemişim. Hasta olmasam pencere açık uyurdum o serinlinliğin insanın yüzüne yüzüne vurması yok mu. İnsanı çok rahatlatıyor çok. Bu günlere iyi sayın haziran ayında kolay kolay böyle serin havalar bulamayız
Ben size diyorum İstanbullular bu kış hiç birine benzemiyor. Bundan daha iyi kışlar var evet ama bu kış mevsiminin karektersik özelliği çok farklı mart ayında bile 2 tane efsane sistem getirdi bu gayretinden ötürü 2022 kışını takdir eder. Sevgi ve selamla hatta hayranlıkla uğurluyorum kesinlikle 1987 kışından daha çok sevdim bu kışı diyeceklerim bu kadardır
😃😃😃😃😃