yatar pozisyondayken bir şeyler düşünüyorum doğru olduğunu zannediyorum ayağa kalkınca saçma olduğunu anlıyorum neden sadece bunun ile sınırlı değil annemin veya babamın evde olmadığını zannettiğim bile oluyor
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bizle alakalı mı?Forum reklamlarında denk gelmedim ben hiç
Genelde bende hiç denk gelmezdim böyle sapık reklamlara son 2 gündür affedersiniz sapık ilaçlar, krem reklamları görüyorum
-
Ya sitelerde reklama karşı değilim ama benim karşıma sapık sapık reklamlar çıkıyor ne yapmam lazım
-
Öksürük nasıl vücudun koruma silahı gibiyse,ağlamak da öyledir..Dertten sıyrılma ve rahatlama sebebidir.. İyidir ağlamak
Abi gülmeyin ama sırf mutlu hissetmek için bir şeyler düşünüp kendimi ağlattığım oldu sizde yaptınız mı hiç 😃😃
-
Siz hiç kendinizi bir derdiniz varken şarkı /müzik dinleyip ağlayıp rahatlattınız mı şahsen ben Ağlayınca rahatlıyorum sizde nasıl bir etki bırakıyor
-
Okul ders derken pek ilgilenemedim forumla nasılsınız değerli dostlar abiler kardeşler?
İyiyiz, iyiyiz sen bizi merak etme derslerine ilgilen bak ben tembelim bir şey olamayacağım bu gidişle. 😉
-
Açık havada maske zorunluluğu kalktı
Hes kodu kaldırıldı
Artık sınıflarda 2 vaka çıkması halinde kapatılma gibi bir durum olmayacak
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Acele işe şeytan karışır derler demek ki şeytan benimle çok uğraştı. Hayırlısı olsun benimde birazcık işlerimi sakin yapmam gerekiyor demek ki..
-
matematiği bilmemiz mi lazım ?
Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...
Zaten eğitim öğretim sistemimizi beğenmiyorum daha da beter edecekler
-
Kim bu gözlerindeki yabancıııı
Yaralar beni yüreğimdennnnnn😑
Hani ben olacaktım yalancıı😒😒
Başımın taacı
Bugünün yarınları da günahkarrrr
Yakamı bırakmaz ellerimmmmm
İlk defa üşüyorum kolllarımdaaaaaaan
-
İyi akşamlar Yusuf
Senin gibi iyi insanı kolay bulamazlar değerini bilmek lazım gerçekten iyiki varsın Mustafa abim .
-
Her şeyi akışına bırak.. Ne demişler: "Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. "
İyi akşamlar dilerim değerli dostlarım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
"ölümün kapına dayandığının farkına varıpta korkmazsan işte o zaman asıl cesareti göstermiş olursun"
Ben oluşturdum bu sözü umarım güzeldir