Herkes için aynısı olmaz bu başka etkiler bırakabilir bnce denemeyin
Depresyon yerine korku hissine kapılmayı tercih ederim diyorlarsa yapsınlar ama ben böyle iyiyim derlerse bir şey diyemem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkes için aynısı olmaz bu başka etkiler bırakabilir bnce denemeyin
Depresyon yerine korku hissine kapılmayı tercih ederim diyorlarsa yapsınlar ama ben böyle iyiyim derlerse bir şey diyemem
Size zihinsel acılarınızı bir süreliğine dindirmeniz için ilginç bir taktik vereceğim.
Akşam vakti korkunç videolar izleyin özellikle dabbe vs şeyler izlemenizi tavsiye ederim o korkuyla ne dert ne tasa kalır denedim onayladım bazen kendimi kötü hissettiğimde bu taktiğe başvuruyorum
Herkes korkunç bir anısını anlatsın en beğendiğimi seçip 1000
puanı yolluyacam.
Bunun hepsini dinlemeye çalıştım 1 saat anca dayanabildim kapattım... 😃😃
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Keşke Dinlemez olaydım beynimin içinde çalıp duruyor susturamıyorum
Bunun hepsini dinlemeye çalıştım 1 saat anca dayanabildim kapattım... 😃😃
Kendimi test ettim onayladım işe yarıyor gerçekten
Kendime ne güzel çözümler bulabiliyorum bu özelliğimi çok seviyorum. Benim sizin için kötü hissettiğinizde tavsiyelerim şunlar :
1- içeriyi havalandırın temiz havayı içinize çekin (mutluluk hormonunun salgılanmasına yardımcı olur)
2- youtubeden meditasyon açın,doğa sesleri vs şeyler dinleyin
3- bir şeylerle ilgilenin örneğin oynadığınız oyunda hedefinize ulaşmaya çalışın.
Evet anlaşıyor ki evde yalnız kalmak bana hiç yaramıyor. Evin içerisinde biri olmadığı zaman isterse hiç bir derdim olmasın depresyona giriyorum nedendir bilemedim. Özellikle akşam saatlerinde ruhum daralıyor. Evin içerisini havalandırmak bir tık rahatlatsada bir süre sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Keşke bu zamanlarda bir kar yağsaydıda bir kar yürüyüşü yapsaydım çok faydası olurdu. Ben dışarı çıkmayı sevmiyorum ama bu yalnız kalmayı sevdiğim anlamına da gelmiyor evin içerisinde birilerinin mutlaka olması lazım yoksa benim depresyon başlıyor. Yarın bir gün ailemi kaybettiğimde anne, babasız kaldığımda ne yapacağım bilemiyorum. Sabrediyorum bakalım. Yarın sabaha evde olurlarmış annem babam. iyi akşamlar herkese
Akşamüstü dışarı çıktım Biraz tarçını besliyim dedim
Göreceğiz bakalım neler olacak eren vafe bı yaklaşsin modeller gösterir onuda inşallah güzel senaryolar göreceğiz. Allah'ın izniyle
Kış bitiyor yavaştan oraj mevsimine odaklandım kendimi 😑
Ya sibirya kutup kökenli soğuk fark etmez bulunduğum konuma 10 cm kar yapsa 2 gün yerde kalsa bana yeter soğuk ne kökenli olursa olsun.
Hele bir toparlayayım kendimi sizinle çok güzel sistemler kovalayacağız. Birlikte olmaktan şeref duyarım. Bu sefer kafaya takmadan anı yaşamaya çalışacağım geçenki gibi stresten elim ayağıma dolanmayacak söz 😉
Birkaç abiminm hatrı var bazı şeyleri görmemezlikten gelmeliyim
Yok eren sen istediğini yaz çekinme sakın benim burda sıkıntılarım var cevapladığım konudaki mesajıma gülücük emojisi atıyor Salih. bu kadarda olmaz ya.
İnsan bir müddet sonra onu bir hayvan değilde aileden bir birey olarak görüyor. En mutsuz günün de bile onun yaptığı bir şapşiklik insana moral oluyor. Benim de 11 senelik köpeğim ölmüştü 1 hafta kendime gelememiştim☹️ dark and cold zamanla alışırsın sende. Hatta bir müddet sonra yeni bir hayvan arkadaş edin kendine
Duşa kaç kere girip çıktım ne yaptığım farkında bile değilim evin içinde dolanıyorum çok zor bir şeymiş