Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hasan61 eğer 3,4 .faz şubat ortasında 5e geçmezse ay ortasında kuzeyimizden akan soğukları izlemeye devamke
-
- Resmi Gönderi
Benim beklentim son hafta 5.faz
-
Hele bir toparlayayım kendimi sizinle çok güzel sistemler kovalayacağız. Birlikte olmaktan şeref duyarım. Bu sefer kafaya takmadan anı yaşamaya çalışacağım geçenki gibi stresten elim ayağıma dolanmayacak söz 😉
-
Kadir Emre Hoca Diyorki Şubat Son Hafta Isınma Olabilir Ancak O tarihlerde Sibirya bekleyin ve soğuklar Mart Nisan ayında bile hissedilir diyor yani kış henüz bitmedi, Eğer bu tarihlerden önce sistem olursada Kutup Kökenli olur.
-
Benim beklentim son hafta 5.faz
İskandinav yükseği?
-
- Resmi Gönderi
İskandinav yükseği?
Öyle gözüküyor sibirya inmesi için bölgesel rüzgarlar 20 nin altına düşmeli ancak bu tek başına baz alınmaz
-
Ya sibirya kutup kökenli soğuk fark etmez bulunduğum konuma 10 cm kar yapsa 2 gün yerde kalsa bana yeter soğuk ne kökenli olursa olsun.
-
Öyle gözüküyor sibirya inmesi için bölgesel rüzgarlar 20 nin altına düşmeli ancak bu tek başına baz alınmaz
Göreceğiz bakalım neler olacak eren vafe bı yaklaşsin modeller gösterir onuda inşallah güzel senaryolar göreceğiz. Allah'ın izniyle
-
Göreceğiz bakalım neler olacak eren vafe bı yaklaşsin modeller gösterir onuda inşallah güzel senaryolar göreceğiz. Allah'ın izniyle
Kış bitiyor yavaştan oraj mevsimine odaklandım kendimi 😑
-
- Resmi Gönderi
Şu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren bu grafik neyi anlatıyor?
-