dark and cold tarafından yazılan gönderiler

İyi akşamlar dilerim. Pozitif düşünün mutlu olun, negatif düşünürseniz kesinlikle psikolojiniz onaylamaz bu durumu. Her neyse fazla boş yaptım :bakiskacirma::) Gel gelelim 12 13 Ocak sistemine. Bir önceki sistemden bir tık daha iyi olacağını düşünüyorum. Sadece bir düşünce tahmin değil altını çizerek belirtmek istiyorum. Umarım hepimizin beklentilerini karşılayacak bir sistem olur.

Biraz hüzünlü biraz korkunç bir hikaye buldum çok güzel dinleyip hikayeyle ilgili düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Beni 10 dk önce köpek ısırdı sahibi ile konuştuk aşıları tammış ama köpeğin kulağında herhangi bir küpe görmedim acaba yalan mı söylüyor doğru mu aşılanmış köpeklerin kulağında küpe olması gerekmiyor mu?

Bir konu hakkında konuşmak istiyorum Bugün kar yağmasın doğalgaz fiyatları çok soba yakamıyoruz diyenler yarın içecek su bulabilmek için varını yoğunu ortaya koyar. Azıcık mantıklı düşünsün böyle düşünenler

Evet arkadaşlar, abilerim hepinize benden ikişer tane iyi akşamlar diliyorum... Hayatınız boyunca şuana kadar en mutlu olduğunuz yıl hangisi. Benimkini sorucak olursanız 2013-2015 yılları. Hayatın eskisi kadar bir tadı yok biliyorsunuz virüsüydü orman yangınlarıydı 2020 ve 2021 yılı çok kötü geçti artık güzel yılları zor bulacağımızı düşünüyorum.

Bölüm 2

Annemin üstündeki kan lekesini gördüğüm andan beri çok tedirgin olmaya başladım Annem üstündeki kıyafeti değiştirmişti elimden geldiğince pozitif olmaya çalıştım. Sabah kahvaltısı hazırdı her zamanki klasik zeytin, peynir.,ekmek vardı Arada bir içimden bir ses "Annene üstündeki kan lekesini sor" diyor ama cesaret edemiyordum içimden annem her sabah ben bakkala giderken ne işler çeviriyor neyin peşinde acaba demekten kafayı sıyıracağım. Ne edip ne yapıp Annemin nerelere gittiğini bulmam gerekiyor.. Öyle böyle düşünürken dalıp gitmişim. Annem bana iyi misin oğlum dedi. Bende cevap vermeden kafamı salladım.

Annem: Umarım seni mutlu edecek bir kahvaltı yapmışımdır

Ben: Ha şey.. Gayet iyi anne eline sağlık

Annem: Ben birazdan bir yere gideceğim 2 saate dönerim meraklanma olur mu?

Ben: Pekii anne. Nereye gidiyorsun onu öğrensem?

Annem: Babana yardım etmeye gidiyorum akşama kadar eve gelsin ki dışarıda yemek yemeye gidebilelim

Ben: Tamam. Tamam anneciğim iyi çalışmalar

Annem: Hadi kendine iyi bak..

Ben: ...

Annemin apartmandan çıkmasıyla birlikte bende onu takip etmeye çalıştım arkasından takipteydim 1 kilometre yolu ilerledikten sonra daha önce hiç gitmediğim yerlere doğru gidiyordu

İçimden: "Babamın çalıştığı yer buralarda yok ki ne işler çeviriyorsun anne" Dedim. Bir süre sonra bir apartmana girdi oraya girdiği an bende sessizce apartmana girdim. Bodrum katına iniyordu.. Bende cesaretimi toplayıp aşağıya indim. Bir anda kedi miyavlama sesi geldi kedi çığlık atarcasına miyavlıyordu hemen annemin yanına yaklaştım kapı gözünden baktığımda yerde satanist işareti. Tuhaf kıyafetli bir kaç insan gördüm o anki korkuyla kaçıp eve doğru ilerledim. TANRIM!! O neydi öyle annemin bu adamlarla ne işi olur üzerindeki satanist kıyafetleri kediler. Gizemli işaretler..

Tanrım bana akıl sağlığı ver dedim.

DEVAM EDECEK..

Kopuyomuyuz gençlerrrrrrrr

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.