>>>WinteR<<< emir sadettin gibisi yok ya adama hayranım 🙂
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dudağımın kenarları hep yara oldu doktora gittim vitamin ve krem verdi üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen hala geçmedi ne yapmam lazım Yemek yerken ağzımı bile zor açıyorum tuzlu ve ekşi yiyecekleri çok zor yiyorum dudağımın kenarı yanıyor çünkü
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yok, hayır, bana abartıyorsun diyorlar. Tabii yaşamayan anlamaz.. Ne zaman kendimi geliştirme amacıyla bir adım atsam o zaman işler aksaklığa uğruyor gerçekten artık birisinin bana büyü yaptığından şüphe ediyorum bunun haricinde bu kadar tesadüf olması mümkün değil..
2 OCAK 2022 SAAT:21.48
-
>>>WinteR<<< bu müziği seversin dimi abi 🙂
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. UsTaD buda 🇹🇷👈
Hahahahaha 😃😃 kahkaha attım abi
-
Yok bende dedim ki diziyi izlediğim için hepsinin nasıl bir karakterde oynadıklarını biliyorum. Hepsi Türk düşmanı, İslam düşmanı adamlar ondan başka birini bulsan iyiydi

O zaman
sen buna benziyorsun abi 🙂The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldakli67 sima olarak benzetirim Bende. Benziyorsun biraz değil mi?
Nikola çok havalı bir adam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yusuf benzettiğin kişiler oynadığı dizide hep kötü karakter olarak oynadı. Bize mi bu mesajın. Özelikle seçilmiş gibi hepsi de hainlik yapanlar. Bende izliyorum bu diziyi dirilişi felan hepsini izledim de.
Sana teessüf ederim. Başka benzetecek adam mı bulamadın
Hayır abi yanlış anladın ben kötü karekterleri daha etkileyici buluyorum benzettim dediğimede bakmayın gerçek hayattaki yüzünüzü görmüş bile değilim şakasına dedim onu
-
Süper Yusuf :alkıs: :alkıs:
Ağladım biraz bunu okuyunca..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bunuda kendime benzetiyorum.
Beni kime benzetiyon
dark and cold yeterlidir sanırım benzetmeler.
Tamam abi 😃😃
-
Sinan abiye benziyor buda 😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Whisper abi buda sana benziyor,😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. >>>WinteR<<< abi buda sana benziyor 😃😃
Sistemci5534 abinin buna benzer birisi olduğunu düşünüyorum 😃😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.