Yarın enflasyon açıklanacak emekli ve memura zamlar belli olucak
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Yarın enflasyon açıklanacak emekli ve memura zamlar belli olucak
Açıklandı zaten 17.25
-
Açıklandı zaten 17.25
Hocam o İstanbul Ticaret Odası mi bişe dediler ama bilmiyorum biraz önce haberde dedi o yüzden dedim
-
Hocam o İstanbul Ticaret Odası mi bişe dediler ama bilmiyorum biraz önce haberde dedi o yüzden dedim
Her ayın 3 ünde tüik açıklama yapıyor yarın açıklanacak
-
- Resmi Gönderi
Süper bir bilgi atalım görselleri kesmeden, böyle daha etkili olabilir..
Basit bir zaman dilimi ve sonuçları akıl almaz :alkıs: :alkıs:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel bir pazar günü... Arkadaşlarla AVM de sinema keyfi... örümcek adamın yeni filmindeyiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dudağımın kenarları hep yara oldu doktora gittim vitamin ve krem verdi üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen hala geçmedi ne yapmam lazım Yemek yerken ağzımı bile zor açıyorum tuzlu ve ekşi yiyecekleri çok zor yiyorum dudağımın kenarı yanıyor çünkü
-
- Resmi Gönderi
Bloomberg TV
Bakılır bir belgesel
-
- Resmi Gönderi
Denizzz seaeffect istanbul34 winterr Ege Koltan Enes1503 hosgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldakli67 sima olarak benzetirim Bende. Benziyorsun biraz değil mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benzio mu bilemedim😅 bıyıklar olsa belki
-
15 20 ocakta sistem bekliyormsnz cografyaciburak rüyamda kar görüyom lütfen cevapla
-
15 20 ocakta sistem bekliyormsnz cografyaciburak rüyamda kar görüyom lütfen cevapla
Cevabını kendin vermişsin zaten salih
-
Şu sistem olayları tekrar baslasa da ilginc yorumlar sistem üzerine olsa
-

-
- Resmi Gönderi
Şair diyor ki ocak son haftaya dikkat edin.
-