dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Kar kaç derecede yağar?

Bulut tepe sıcaklığı, rüzgar yönü, düşey hız kuvveti (yağış anındaki sıcaklık düşüşü) yağışın şiddetine bağlı olarak, 5 dereceye kadar kar yağabilse de, yağan kar yağışının zemine tutunabilmesi adına yer seviyesi sıcaklığının(deniz seviyesi) en fazla 1 dereceye çıkması gerekiyor. 2 derece ve üstündeki sıcaklıkta kar yağışını havada görürsünüz, ama zemine tutunması zordur. Tutsa dahi, yağış kesildikten sonra meydana gelen sıcaklık yükselişi kar örtüsünü eritecektir.

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be

Bu kütlelerin sadece gölcükte erime olayı önümüzdeki kar yağışlı sistemlerde de olursa mutluluğumu kimseyle paylaşamayacağım için forumu bile bırakabilirim. Marmara bölgesinde kar göremeyen tek ilçe olarak benim burada yaşamamda forumda takılmamda bir atmosfer sevdalısı olarak anlamsız ve acı verici . Ruh halim pek iyi değil bu konu hakkında son fikrimi belirttim Bu işten iyi anlayan birileri benim 1 senedir yaşadığım duruma açıklık getirebilirse mutlu olurum sadece ben yaşadığım için kimse fark etmiyor ama bu bölgede ciddi şekilde yağış kıtlığı var tüm ülke bol yağış alırken gölcükte kütleler eriyor bütün atmosfer sevdalılarını bu durumun sebebini bulmaya davet ediyorum

Neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama gölcükte sürekli kütleler eriyor geçen sene yaz ayından beri aynı şeyler oluyor. kütleler kuzeyden Marmara denizini geçerken sürekli eriyip duruyor buna bugünde aynı şekilde şahit oluyorum. Ne oldu bu konuma hiç bilgim yok ama bu işin içinde bir iş olduğu belli ben bu sistemden umudumu bu yüzden yitirdim çünkü geçen seneden beri aynı şeyler olunca öğrenilmiş çaresizlik durumuna geldim Sakarya İstanbullu arkadaşlar eğlensin en azından onlar adına sevinirim. Bu gölcüğe ne oldu bunun sebebini öğrenmeden de bir atmosfer sevdalısı olarak ölmeyeceğim şuan moralim o kadar bozuk ki anlatamam 1 haftadır sistemi iple çekiyordum yaşadığım durum ortada yazık çok yazık. Hayırlı forumlar

Vakit daraldı iyice sistem her model güncellemesinde değişiyor artık artık yaşayacak göreceğiz

Hocam 0 rakımdan bahsediyorum 5-6 şubatta deniz kıyısında kar olur mu diyorum çünkü çalışıyorum ve günün çoğu vaktini orada geçiriyorum. 😂😂 Eve geçince 50-60 rakımda olmuş oluyorum ama 0 rakımdan şüpheliyim.