İyi akşamlar
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ay'ın 26 sında yine serin denilebilecek hava geliyor. Normalde bu 850 hpaya 20+ derece olmalıydı ama kapalı hava yağış vs faktörler olunca 20 derecenin altında oluyoruz. Yine ince hırka vb gerekebilir. Henüz vade uzun değişim olacaktır ama şuan için yine sonbahar modu görünüyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ya ucu ucuna kurtarır ya da hafif yağış olur başka seçenek yok. Çok sınırdan ilerliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gölcükte öyle güzel serinlik var ki, sanki cennetten gelme. Özellikle esinti anında ruhu çok güzel dinlendiriyor
-
Yaz dışında diğer mevsimlerin hepsini severim. Ne kadar sevdiğimin sıralamasını soracak olursanız
Kış
İlkbahar
Sonbahar.
İlkbaharı ikinci sıraya koyma sebebim sonbahara göre daha soğuk mevsim olması.
-
Bende çok sıkıntı olmuyor. Başka olan var mı bu şekilde?
Sadece sağ üstteki resmime birden fazla kez tıklayınca açılıyor bildirim menüsü onun dışında sorun yok
-
İyi akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu serinlik kışın güçlü bir sistem ülkeyi terk ettikten sonra kırıntıları kalan sağlam bir serinliğe benziyor🤣
-
Çok serin ya da hafif soğuk denilebilecek bir hava mevcut, asıl soğuma daha gerçekleşmedi. Haziran gelmeden Tam anlamıyla ısınmayı kimse beklemesin. Kuzey kutbundaki soğuklar zayıflasada hala bir miktar güçlü oldukları için soğuk hava atakları mümkün olabiliyor.
-
Bugün doktora gittim, iki tane test yaptı ve ikisinde de sorun çıkmadığını belirtti doktor. Ama benim çok az bir bilgim vardı bu testlerin ne anlama geldiğine dair ve raporları incelediğimde sıkıntı olduğunu anladım. Doktor zaten uzman değildi ve işten fazla anlamadığını belli etti. Gireceğim bir test daha var ve en önemlisiymiş ürodinami testi diye geçiyor adı. Eğer bir tanı alamazsam tüm sorumluluk o doktorundur. Başıma bir şey gelirse doktorun adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını isterim.
-
psikiyatr a devam ediyormusun yusuf. ilaclarini dogru kullaniyormusun.
Evet
-
Teşekkür ederim bir iyi bir kötü oluyorum, kısa süre iyi olduktan sonra yine başlıyor felan filan.
-
nörojen mesane sebebiyle mesanemde biriken idrarı hissetmiyorum. Ve hissetmediğim sürece idrarı dışarı atamıyorum. Muhtemelen 24-48 saat içerisinde bir çok komplikasyon gelişecek ve bu komplikasyonları acildeki doktorlar fark etmezse bir kaç gün içinde öleceğim. Bu komplikasyonların en tehlikelisi mesane patlaması mesanem patladıktan sonra şiddetli bir ağrı hissedeceğim ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkacak. Neden şuanda acile gitmiyorsun diyorsanız orası sır olarak kalsın. Şuan göz göre göre riske giriyorum beni bu riske girdirip hayati tehlikeye sokanlarında Allah belasını versin diyorum. Belkide son günlerimi yaşıyorumdur hakkınızı helal edin.