Hayırlı günler hayırlı sabahlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bir bitki keşfettim çaya çok yakışıyor.
Tanesi 5000 bin TL'ye satılan bu değerli bitkiden yaklaşık 10 gramlık (35 tl lik) almanız bir kaç sefer kullanmak için yeterli olacaktır. İlk önce bir bardağın tabanı ile kakuleleri hafif çatlatıp ardından demlenen çaya 1-2 adet attığınızda bergamot aromasından Daha lezzetli bir aroma oluşabiliyor. Ayrıca faydası'da Çok bunlardan biride psikolojik olarak rahatlatma özelliğine sahip. Ben ilk denediğim zaman inanamadım
çok lezzetli oldu 
-
Yeni dünya düzeni nedir bilmeyenler için kısaca açıklayayım. Dinlerin olmadığı, herkesin herkesle cinsel ilişkiye girebildiği. Küreselciler tarafından çiplerle takip edilip özgürlüğümüze sınırlamalar geldiği bir dünya. Herkes gündemi takip ederken küreselci elitler yeni dünya düzenini getirmek için çeşitli savaşlar, ekonomik krizler getirmeye çalışıyor. İlk hedefleri insanları namussuzlaştırmak bunu şiddet içeren diziler, filmler ve oyunlarla yapıyorlar. Ayrıca topluma uygun olmayan kıyafetleri özendirip insanları yozlaştırıyorlar. Eskiden bu kadar dikkat çeken giyim tarzları yoktu çünkü Küreselcilerin öyle bir amacı da yoktu. Ancak televizyon, bilgisayar, telefon çıktığı günden beri insanları medya yoluyla istedikleri gibi yönetebiliyorlar. Haberlerde hangi yanlışı doğru bilmemizi istiyorlarsa o haberi gündem yapıyorlar ki, onların istedikleri gibi ilerlesin her şey salgın yalanlarıyla, planlı savaşlara, Kısacası Tüm yalanları ortaya koyup bu yol ile kontrol edilebilir insan modeli oluşturmaya çalışıyorlar. Hatta yeni dünya düzeninin kuracakları tarihleri kendileri çoktan belirledi 2080-90 yıllarına Kadar dinlerin olmadığı, namussuz, herkesin herkesle ilişkiye girebildiği, kontrol edilebilir insan modeliyle dünyayı tamamen yönetmeyi hedefliyorlar
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık dark and cold
Güzel bir konuya temas etmişsin ..En önemli ve büyük özelliğimiz bizim aile kültürü ,aile kavramıydı.
O yıkılıyor, yıkıldı yıkılacak,yada çok ama çok zayıfladı.
Dikkat etmezsek oda elimizden uçacak.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar. Şu haberlerden haber siteleri sıkılmadı mı bilmiyorum ama çok kötü başlıklar. Videoyu izledim Hüseyin Bey gayet güzel anlatmış aslında. Ama başlıkların absürtlükleri hiç bitmeyecek herhalde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ayrıca Ekim ortasında Uludağ gibi veya doğudaki yüksek rakımlı şehir merkezlerine gece saatlerinde kar yağınca direkt tıklanma uğruna bir çok haber sitesi böyle haberler giriyor. Yanlış işler bunlar
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm arkadaşlar sezonu açtık hayırlı uğurlu bereketli bol karlı bol yağmurlu günlerimiz olsun inşallah
-
İyi akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar herkese. Çok güzel bir yağmur var öğlenden beri. Gökgürültüleri de eşlik ediyor.
-
- Resmi Gönderi
☺️☺️
- Resmi Gönderi
Ayrıca Ekim ortasında Uludağ gibi veya doğudaki yüksek rakımlı şehir merkezlerine gece saatlerinde kar yağınca direkt tıklanma uğruna bir çok haber sitesi böyle haberler giriyor. Yanlış işler bunlar
Her zaman yapılıyor ve yapılacak abim..Pek çok şeyde olduğu gibi oda devenin eğri boynu 🙂
Selamun aleyküm arkadaşlar sezonu açtık hayırlı uğurlu bereketli bol karlı bol yağmurlu günlerimiz olsun inşallah
Aleykümselam abim, hoşgeldin.
İnşaallah dilekrin/dileklerimiz bu sezon tavan yapsın
İyi akşamlar
İyi geceler Yusuf
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklıklara bakıyordum. Erzurum’da kar değerlerinde . Kameralara bir bakayım dedim. Erzurum merkezde kar yağıyor. İzlemek isteyenler buyurun ☺️
-
- Resmi Gönderi
Palandöken’de müthiş bir kar yağışı var.
-