Gfs sürekli sıcak çıkmasa daha iyi anlaşılacağım fakat sürekli en sıcak senaryoyu deniyor, şuan aynısını yapıyor hatta kırmızıları sokmuş ülkemize. Yine sıcak çıkacak, diyagram yine düşüşe geçecek.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha uzun vade olmasına rağmen 850 hpada +15 altı görünüyor. Bizim şuanki 850 hpa sıcaklıklarımız zaten +15 16 da. potansiyel serinleme geliyor. Eren
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler olsun yavaştan eylül ayı göz kırpıyor 👀
Tarihleri karıştırıyorum artık 8-9 eylül mü 10-11 mi o tarihlerde ilk defa 26 derecenin altına inebiliriz.
-

haftalık tahminlerde bile 3.haftada hafif serinleme var onun dışında 2-4 derece yukarıdan devam
Bilmiyorum ama ben modellerde ve diyagramlarda gördüğümü anlatıyorum kim haklı zaman belirler gfs ve diyagramları serinlik gelecek diyor.
-
mevsim normallerinin altına çekecek beklemiyorum eylülün 2.yarısına kadar
Ağustos ayında gelecek olsaydı mevsim normalinin altına inerdi fakat eylülün mevsim normalleri biraz daha düşük sıcaklıkta olduğu için evet mevsim normaline altına inmeyebilir ama aylar sonra ilk defa 26 derecenin altına ineriz.
-
Sıcak yayılımı azalabilir ama ben serin veya soğuk atak beklemem
Emin miyiz Eren 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam
Ortalama olarak 3-4 hafta kaldı bizim günlere.
-
Kuzey kutbu iyiden iyiye güçlenmeye başladı eylül ortasına doğru -48 derecelere varan yerler var. Bu çok yakın zamanda sonbaharın geleceğine işaret.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatler var burada
Baktım gölcüğüde etkilemiş.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bende hala sabah güncellemesi duruyor ara güncellemede gösterdiği yağışlara nasıl bakıyoruz
-
Yarın sabah saat 8-9 civarı İstanbula çok güçlü bir kütle giriş yapabilir
Eren bu sefer olmazsa burada tahmin yapmayı bırakıyorum 🤣
-
Tarihi tam kestiremiyorum 6-7 veya 7-8 eylül gibi hava sıcaklığını İstanbulda ilk defa 26-27 derecenin altına indirecek bir sistem bekliyorum mevsim normallerinin altına ineceğiz, gelişmeleri her güncellemede takip ediyorum.. Olumlu veya olumsuz gelişmeleri haber vereceğim.
Gitmiş taaa Trakya ya yollamış icon. 🤣
Yaz gelip geçiyor iyide, her 9-10 ayda bir yaz mevsimine katlanmakta zor abi be.